Nicușor Dan: Dacă Primăria intră în faliment, Bucureștiul ar putea să rămână fără încălzire!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Bucureștiul ar putea să rămână fără încălzire.

Deputatul Nicușor Dan a declarat că dacă Bucureștiul va intra în faliment, locuitorii Capitalei ar putea avea probleme cu încălzirea. 

Întrebat ce se va întâmpla, tehnic, dacă Primăria intră în faliment, Nicușor Dan a răspuns: ”Pericolul cel mai mare este pe sistemul de încălzire centralizată. Din informațiile mele, nici factura pe ianuarie nu este plătită. Ea avea o scadență la 90 de zile, au fost amenințări din partea ELCEN să se plătească, primarul general a ieșit și a spus că o să facă un împrumut. E vorba de undeva la 100 de milioane de euro. (...) Bucureștenii și-au plătit factura numai că, din factura reală, tocmai pentru că nu s-au făcut de zeci de ani modernizări nici la centrale, nici la sistemul de distribuție, ceea ce suportă bucureșteanul e cam jumătate”, a spus Nicușor Dan la B1. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat la finalul săptămânii trecute că Bucureștiul se află în faliment nedeclarat.

Premierul Viorica Dăncilă a convocat marți, la sediul Guvernului, o întâlnire de lucru cu primarul general al Capitalei,  Gabriela Firea, și cu primarii de sectoare.

Nicușor Dan este unul dintre cei mai activi parlamentari în ceea ce privește administrația publică. El și-a anunțat decizia de a candida la alegerile locale de anul viitor pentru primăria Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel