Nicoleta, eleva de 16 ani, care a murit la liceu, plânsă de colegi și profesori „Și-a pus mâna la ceafă și a spus că are dureri groaznice"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta, eleva de 16 ani, care a murit la liceu, plânsă de familie, colegi și profesori  Și-a pus mâna la ceafă și a spus că are dureri groaznice
Nicoleta, eleva de 16 ani, care a murit la liceu, plânsă de familie, colegi și profesori Și-a pus mâna la ceafă și a spus că are dureri groaznice

O elevă de 16 ani din localitatea argeșeană Costești, a murit, joi, după ce i s-a făcut rău la școală. Nicoleta a ajuns la spital în moarte cerebrală și a fost resuscitată timp de 55 de minute, însă medicii nu i-au putut salva viața.

Colegii și profesorii elevei de 16 ani povestesc că, de dimineață, adolescenta s-ar fi plâns că are dureri de cap. A mers la baie ca să-și revină, dar nu s-a mai întors. Prietenii au găsit-o prăbușită, aproape inconștiență, așa că au adus-o pe brațe în clasă.

„Și-a pus mâna la ceafă și a spus că are dureri groaznice, apoi a închis ochii și și-a pierdut cunoștința totală. Nu aveam ore la clasa ei. Singura persoană care îi cunoaște situația este doamna profesoară de informatică. Ea o ajuta și financiar și îi plătea abonamentul pentru a veni la școală pentru că erau foarte săraci”, a spus, pentru Gândul, profesoara Silvia Țuica.

Citeste si: O adolescentă româncă de 16 ani a murit la şcoală după ce i s-a făcut rău

 

Adolescenta a fost resuscitată aproape o oră de medicii de pe ambulanță, însă fata nu a răspuns manevrelor. Încercările de a salva viață tinerei au continuat și în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Costești. „Este o moarte subită, suspectă. Nu știm ce s-a întâmplat. Părinții o știau sănătoasă, fără alte probleme. Se pare că ar fi avut aseară o stare de greață și dimineață a acuzat cefalee occipitală”, a spus unul dintre medici, precizând că aceasta nu avea  simptome specifice COVID-19.

Autoritățile au declanșat de urgență o anchetă, iar după efectuarea necropisiei urmează să se stabilească exact din ce cauza și-a pierdut viață fata de 16 ani. Între timp, și polițiștii anchetează moartea suspectă a tinerei. Adolescenta nu era cunoscută cu alte afecțiuni medicale. Nicoleta mai avea încă trei frați și provenea dintr-o familie săracă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel