Natalia Intotero, MESAJ după DEMISIE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, care candidează pentru un mandat de europarlamentar, a declarat astăzi că, indiferent de poziţia pe care o va ocupa de acum înainte, va continua să lupte şi să militeze pentru drepturile tuturor românilor.

Ea a subliniat că a întâlnit pe tot parcursul mandatului său oameni care au încercat şi chiar au reuşit să se implice pentru binele concetăţenilor.

Citește și Natalia Intotero, ÎNTÂLNIRE de lucru cu comisari europeni. ROMÂNII din Marea Britanie, pe agenda discuțiilor

Natalia Intotero, care se află în aceste zile într-o vizită în Israel, a primit joi seara distincţia Omul Anului 2018 şi medalia Ierusalimului, Terra Santa, ca expresie a recunoştinţei evreieşti pentru dezvoltarea dialogului intercultural şi promovarea cu succes a identităţii româneşti pretutindeni în lume unde trăiesc români şi se vorbeşte româneşte, în cadrul Galei "Omul anului - Cartea anului 2018". 

„Vreau să mulţumesc pentru această încredere pe care am obţinut-o, pentru premiul din această seară, premiu pe care îl dedic tuturor colegilor din Ministerul Românilor de Pretutindeni, dar şi tuturor românilor de pretutindeni, deoarece 2018 a fost un an plin cu multe activităţi şi cred că a fost o muncă în folosul românilor de pretutindeni, pentru că eu chiar am simţit unitate. Acum, la final de mandat, având în vedere că sunt pe lista PSD pentru un loc în Parlamentul European, vreau să mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată. Şi vreau să-i asigur că, indiferent de poziţia pe care o voi avea de acum înainte, chiar şi în calitate de simplu cetăţean român, voi fi aceeaşi persoană care va lupta şi va milita în continuare pentru drepturile tuturor românilor, indiferent de locul unde aceştia se găsesc”, a spus Natalia Intotero.

Citește și Natalia Intotero, întâlnire cu ambasadorul Israelului în România. Despre ce au discutat

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a ministrului Natalia Intotero. În locul acesteia, la şefia Ministerului pentru Românii de Pretutindeni a fost propus senatorul Tit-Liviu Brăiloiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel