Natalia Intotero, întâlnire cu ambasadorul Israelului în România. Despre ce au discutat

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Natalia Intotero
Natalia Intotero

Ministrul românilor de pretutindeni a discutat cu ambasadorul Israelului în România despre proiectele aflate în curs, dar și despre situația românilor care se află în aceste momente în Israel. 

Natalia Intotero s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul Israelului în România, E.S. David Saranga. Cei doi au discutat, printre altele și despre situația românilor care s-au stabilit în Israel, "o comunitate bine întegrată."

"Totodată, în cadrul întâlnirii, ambasadorul a salutat lansarea noii ediții a programului de tabere ARC, care în acest an va avea un număr de peste 3 000 de participanți. În context, oficialul și-a exprimat dorința de a sprijini promovarea proiectului în rândul tinerilor originari români aflați pe teritoriul statului Israel, astfel încât să se asigure un grad ridicat de reprezentativitate al comunității românești la taberele din cele patru județe ale României.

Partea română și cea israeliană au evocat relația bilaterală deosebită existentă între cele două țări cât și facilitarea schimbului de bune practici pentru programele și proiectele destinate persoanelor care aparțin comunităților românești și israeliene din afara granițelor României și ale Israelului, concentrate pe păstrarea identității etnice, culturale și lingvistice", se arată în comunicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel