Bărbatul rănit grav, în explozia de la Petromidia, a murit în Germania. Mihai avea doi nepoți

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Muncitorul rănit grav, în explozia de la Petromidia, a murit într-un spital din Germania. Mihai era căsătorit și avea doi nepoți
Muncitorul rănit grav, în explozia de la Petromidia, a murit într-un spital din Germania. Mihai era căsătorit și avea doi nepoți

În cursul zilei de 13 iulie, reprezentanții Rompetrol au anunțat că unul dintre cei doi bărbați răniți în urma exploziei de pe Platforma Petromidia care au fost transferați în Germania, a decedat.

Bărbatul care a murit marți, 13 iulie, se numește Mihai Caplat. Acesta fusese internat, inițial, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, de aici transferați la Spitalul Floreasca din Capitală, iar apoi internați într-o clinică din Offenbach (Germania), luni, 5 iulie.

Mihai Caplat locuia în Năvodari și era angajat al Rompetrol de aproximativ 35 de ani. Era căsătorit și avea doi nepoți: o fetiță și un băiețel.

 

Mesaje dureroase de la prieteni

 

"Să ne luam rămas bun de la un alt înger ucis la Petromidia. Îngerii să te aibă în veghe, drag prieten", au scris cei care l-au cunoscut pe facebook.  

"Dumnezeu să-l odihnească în pace, condoleanțe și putere multa familiei. Și eu am trecut prin aceleași momente grele și cumplite cu tatăl meu, un om care era dedicat muncii din Petromidia încă de tânăr... Gazele inhalate și riscurile de acolo sunt fatale pentru oamenii care lucrează. Sper ca acolo sus să va fie bine și să vă reîntâlniții!"

"Condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace".

"Vă mulțumesc tuturor, după cum se vede și în poze, este un om vesel, plin de viață, corect, demn, prietenos, un tată perfect, un prieten pe care orice copil și l-ar dori să-l aibă, un om care m-a învățat multe. Și da este încă...", a scris fiica sa.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel