Explozie Petromidia. Unul dintre răniții transferați în Germania a murit

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Unul dintre cei doi angajați ai Petromidia, răniți în timpul exploziei de la rafinărie, a murit, anunță, marți, reprezentanții companiei. Este al doilea deces după explozia urmată de incendiul de la Rafinăria din Năvodari.

"Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața.

Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate.

Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat.

Al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil și răspunde la tratament", se arată în comunicatul transmis de  departamentul de Comunicare și Relații Publice al KMG International.

Surse autorizate susțin că cel decedat este bărbatul de 58 de ani, care avea arsuri pe o suprafață de 37% din suprafața corpului.

Explozia a avut loc în data de 2 iulie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. În urma exploziei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind transferate, în 5 iulie, cu arsuri grave, de la Spitalul Floreasca din Capitală, la o clinică din Germania, cu un avion militar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel