Motociclistul arestat pentru uciderea unui tânăr pe trotinetă, cercetat și judecat de 7 ani pentru alt deces în trafic

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Motociclistul arestat pentru uciderea unui tânăr pe trotinetă, cercetat și judecat de 7 ani pentru alt deces în trafic
Motociclistul arestat pentru uciderea unui tânăr pe trotinetă, cercetat și judecat de 7 ani pentru alt deces în trafic

Motociclistul arestat pentru omor după ce a agresat un conducător de trotinetă, care a murit, a mai comis o infracțiune soldată cu un deces în trafic. Fapta este din 2014 și se judecă și acum la Judecătoria de pe lângă Parchetul Sectorului. 

Inculpatul arestat este instructor moto și este membru al unei comunități de motocicliști.

Două surse judiciare au precizat pentru Europa FM că motociclistul arestat după ce și-a aruncat miercuri, casca în conducătorul trotinetei a mai fost implicat într-un accident la fel de grav, în anul 2014. 

Un tânăr, care se deplasa pe trotinetă, lovit mortal de un automobil, în București. Un motociclist l-ar fi lovit cu casca după o șicanare în trafic

Atunci a decedat un biciclist, iar Poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au investigat timp de 5 ani fapta, așadar, anchetatorii l-au  trimis pe inculpat în judecată în 2019. De doi ani, dosarul se judecă, iar magistrații nu au dat o sentință finală. Următorul termen de judecată pentru accidentul din 2014 este în luna septembrie.

Motociclistul care a ucis în trafic un trotinetist este instructor de conducere defensivă

”Persoana la care faceți referirea a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza municipiului București, eveniment soldat cu decesul unui biciclist. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar la data de 24 septembrie 2019, Brigada Rutieră a înaintat dosarul penal către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu propunere legală”, explică purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutere București, Andra Arsintescu. Inculpatul este un bărbat de 53 de ani, instructor moto, motociclist de 30 de ani.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel