Motociclistul care a ucis în trafic un trotinetist este instructor de conducere defensivă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Un tânăr, care se deplasa pe trotinetă, lovit mortal de un automobil, în București. Motociclistul care l-ar fi lovit cu casca, acuzat de omor Sursa - captura Antena3
Un tânăr, care se deplasa pe trotinetă, lovit mortal de un automobil, în București. Motociclistul care l-ar fi lovit cu casca, acuzat de omor Sursa - captura Antena3

Motociclistul acuzat că a provocat moartea unui conducător de trotinetă, după ce l-a trântit sub roțile unei mașini, este instructor de conducere defensivă.

Un motociclist este acuzat că a provocat moartea unui conducător de trotinetă, după ce l-a trântit, la nervi, sub roțile unei mașini. Imaginile au fost surprinse chiar din vehiculul care a lovit trotineta. 

Culmea este că motociclistul este instructor de conducere defensivă, adică îi învață pe alții cum să conducă prudent și să evite conflictele în trafic. Tocmai omul care predă astfel de lecții la o școală auto din Capitală a fost capabil să îi dea tânărului cu care s-a șicanat în trafic o lecție mortală.

În cele din urmă, motociclistul care a provocat totul cu bună știință a fost arestat.

Cum s-a întâmplat totul

 

Un tânăr, care se deplasa pe o trotinetă în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei din Capitală, a trecut de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare şi a fost lovit mortal de un autoturism. Bărbatul care a aruncat cu cască de motociclist în tânăr a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

"Având în vedere interesul public manifestat cu privire la incidentul soldat cu decesul unei persoane, survenit miercuri în municipiul Bucureşti, în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei, Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele: miercuri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea unui bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de omor", se precizează într-un comunicat al PTB.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au stabilit că miercuri, ora 18,30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârzeşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. "Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei", notează procurorii.

Motociclistul a aşteptat pe carosabil victima, care se deplasa pe trotineta electrică

 

Potrivit sursei citate de Agerpres, motociclistul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. "Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determinând-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus", explică anchetatorii.

Procurorii explică faptul că în urma impactului dintre autoturism şi victimă a rezultat rănirea gravă a acesteia din urmă, care a fost transportată la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră şi jumătate de la momentul impactului. În cauză urmează a fost sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel