Mioara Costin preia șefia Grupului de Comunicare Strategică, după plecarea de la Realitatea. Andi Manciu, comunicator pentru PNL

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mioara Costin îi ia locul lui Andi Manciu la șefia Grupului de Comunicare, după ce acesta și-a anunțat demisia, luni. 

Mioara Costin, fosta jurnalistă de la Realitatea Plus, a fost numită recent consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, iar de mâine va ocupa funcția de coordonator al Grupului de Comunicare Strategică (GCS), organismul care se ocupă cu monitorizarea cazurilor de Coronavirus înregistrate în România.

Ea va prelua de miercuri, 28 aprilie, coordonarea Grupului de Comunicare Strategică, a transmis marți seara, predecesorul acestuia în funcție, Andi Manciu, pe grupul de comunicare al campaniei de vaccinare.

Mioara Costin a fost de-a lungul timpului, jurnalistă la ziarul Puterea, apoi jurnalist pe politic la Realitatea. În urmă cu mai bine de o lună, această își anunța demisia de la Realitatea.

Potrivit lui Ludovic Orban, Andi Manciu revine pe postul de comunicator al Partidului Național Liberal. ”Și-a dat demisia ca să revină la partid. Va fi șeful departamentului de relații cu dumneavoastră (n.r. se referă la mass-media)”, a declarat Ludovic Orban astăzi.

Citește și: Jurnalista Mioara Costin numită consilier de stat de premierul Florin Cîțu, după plecarea de la Realitatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel