Jurnalista Mioara Costin, numită consilier de stat de premierul Florin Cîțu, după plecarea de la Realitatea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Jurnalista Mioara Costin, fost reporter pe politic la Realitatea PLUS, a fost numită consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

 

Potrivit unor surse, Mioara Costin face parte din echipa de comunicare a Guvernului condus de Florin Cîţu. „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Mioara Costin se numeşte în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, potrivit deciziei publicată joi seară în Monitorul Oficial, semnată de premierul Florin Cîţu.

„Pe 10 martie mi-am anunțat șefii din redacție că voi pleca de la Realitatea Plus. Sunt aproape 7 ani de stat aici, în care am trecut prin toate etapele. Site, un fel de invitat în studio, o emisiune prezentată, reporter pe politic. Dar nu am renunțat niciodată sa fac teren, chiar dacă ajungeam mai rar, la început. M-a invatat presa scrisa că nu poți fi jurnalist daca nu faci teren. Vor urma niste zile de concediu, apoi o perioada de preaviz in care lucrez, in aprilie. După care vom avea drumuri separate.

(...) Nu a existat vreun fel de presiune din partea redacției. Doar că la un moment dat alegi să pleci. Deși mă despart greu de oameni și de locuri. Nu știu exact ce va urma de acum încolo, nu am o decizie luată cu privire la locul in care merg, discuții am avut, ce știu sigur e ca am nevoie de o pauză sa imi limpezesc mintea. Deși probabil in fiecare zi o să mai intreb diverse.

Mulțumesc oamenilor care m-au oprit sa plec și în toamnă. Nu a fost mereu simplu. Dar m-am străduit să îmi fac treaba. (...) Mulțumesc Realitatea Tv, Realitatea Plus. Pentru tot ce m-ai învățat. Și pentru ce a fost frumos, și pentru ce a fost greu. Realitatea o să rămână mereu prima televiziune de știri din Romania. Si asta nu ar trebui sa uite vreun om care a fost vreodată în Realitatea. Plecarea mea de aici a fost cea mai grea decizie pe care am luat-o de când sunt în presă“, scria Mioara Costin pe pagina sa de Facebook pe 15 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel