Minoră româncă, violată de concubinul mamei. „Tatăl vitreg“ are 61 de ani 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
minora_violata
minora_violata

O minoră din Galați a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost violată, în repetate rânduri, de concubinul mamei, „tatăl vitreg“, în vârstă de 61 de ani. Calvarul minorei a început în luna august a anului trecut. Fata nu a mai suportat grozăvia prin care trece și i-a povestit unei surori. Aceasta i-a spus mamei ce se întâmplă și aceasta a anunțat imediat poliția.

„La data de 30.01.2021, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi, de la Judecătoria Galaţi, arestarea preventivă a unei persoane, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea, în formă continuată, a infracţiunii de viol. Cererea a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi dispunând arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada august 2020 – 27.01.2021, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprimă un consimţământ valabil pentru întreţinerea de acte sexuale şi de teamă pe care o simţea această faţă de autor, inculpatul a întreţinut patru acte sexuale cu persoana vătămată minoră, aflată în îngrijirea acestuia“, a precizat prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Cristiana Gârda, relatează monitoruldegalati.ro.

Femeia care are 4 copii, doi dintr-o căsnicie anterioară și alți 2 din actuala relație, a plecat din casa abuzatorului. Fetiţa a fost luată în evidenţă, iar familia va fi monitorizată.  în continuare. Minora va avea nevoie de psihoterapie. „Copilul a suferit o traumă emoţională şi psihiologică majoră care va avea consecinţe negative pe termen lung asupra dezvoltării personalităţii sale. Ţînând cont că  persoana abuzatoare este o persoană apropiată copilului, cu atât mai mult va suferi la nivelul de încredere, la stabilirea relaţiilor ulterioare“, a spus Tereza Antal, psiholog Protecţia Copilui Galaţi. Bărbatul a fost arestat 30 de zile preventiv, fiind acuzat de viol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel