Minore românce, violate de sute de ori de tatăl vitreg

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
minora_violata
minora_violata

Un bărbat din județul Constanța și-a agresat sexual și violat de sute de ori cele două fiice vitrege. Bărbatul a fost arestat preventiv pe 26 decembrie, dar a depus contestație, ce i-a fost respinsă pe 29 decembrie. 

 

Este vorba de Laurenţiu Dan A, care a fost arestat preventiv pe 26.12.2020. Acesta este acuzat de faptul că și-ar fi agresat sexual și violat fetele vitrege, în vârstă de 13 și 15 ani, pe parcursul a circa 7 ani de zile. S-au probat, momentan, 240 de acte materiale de viol și 96 acte de agresiune sexuală. Totodată, bărbatul este acuzat și de rele tratamente aplicate minorului, relateaza replicaonline.ro.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa formulată în dosarul nr. 11388/P/2020 din 26.12.2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatului A.L.- Dan, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de: - viol (persoană vătămată Ş.M.-C., aproximativ 240 de acte materiale), Ş.M.-C.; - viol, (persoană vătămată Ş.N.-E.), - agresiune sexuală (persoană vătămată Ş.M.-C., aproximativ 96 de acte materiale), agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului (persoană vătămată Ş.M.-C.); - rele tratamente aplicate minorului (persoană vătămată Ş.N.-E.), pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 26.12.2020 şi până la data de 24.01.2021 inclusiv”, potrivit minutei judecătorești.

Laurenţiu Dan A. fost arestat preventiv pe 26 decembrie, dar a depus contestație, ce i-a fost respinsă pe 29 decembrie. Precizăm că pe fir au intrat și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel