Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan: Liviu Dragnea găsise loc în minister pentru 12 familii. „Eu sunt din Teleorman“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Ion Ștefan susține că mulți dintre angajații de la Ministerul Dezvoltării erau recomandați pe funcție doar de faptul că erau din Teleorman, ei fiind aduși fie de Liviu Dragnea, fie de mâna lui dreaptă, Sevil Shhaideh.

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, spune că la preluarea mandutului de ministru a găsit în minister nu mai puțin de 12 familii de colegi. Majoritatea se recomandau fie că au fost aduși de Sevil Shhaideh, de Liviu Dragnea, iar cei mai mulți erau recomandați doar de zona de origine: „Eu sunt din Teleorman”.

„Am găsit un minister al familiei, nu mai puțin de 12 familii - soţul la Direcţia, doamna la Servicii.
Ministerul Lucrărilor Publice e un minister al celor care au gravitat în jurul PSD, în jurul lui Shhaideh, în jurul lui Liviu Dragnea. Cine venea în biroul meu, a patra propoziţie era «eu sunt...» sau «dânsul este adus de... Shhaideh», «dânsul este de la Teleorman». Acest lucru a durat două săptămâni, până când am spus «Stop! Opriţi-vă, nu mai vreau să aud aşa ceva!»“, a scris ministrul Dezvoltării pe pagina sa de facebook.

În plus, el anunță că deja primele măsuri de restructurare au fost luate, pentru ca în minister să nu mai existe „plimbători de hârtii“.

(w670)

„Am anunţat că voi realiza o primă restructurare a ministerului. Am redus cu 30% linia politică a ministerului. Erau 10 politicieni care conduceau ministerul, şase secretari de stat, şi patru subsecretari de stat. Vom reduce cu 30% posturile de conducere, erau 97 de astfel de posturi de conducere. Totodată, au fost tăiate 25% dintre posturile de execuţie, vreau să se asigurăm că nu vor mai fi plimbători de hârtii”, susține Ion Ștefan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel