Ministrul Culturii, despre întâlnirea de la Guvern cu actorii: „O să le cer onestitate și corectitudine”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Culturii Daniel Breaz a declarat, referitor la întâlnirea astăzi de la Guvern cu actorii, că o să le ceară acestora două lucruri: onestitate şi corectitudine.

„Eu o să le cer celor care vor participa, cu siguranţă domnul Caramitru o să participe la această întâlnire, nu ştiu cu vine va veni dânsul, dar o le cer iarăşi două lucruri - onestitate şi corectutidine. Eu practic aşa am fost crescut, am învăţat să fiu onest şi să fiue corect. Asta le cer şi dânşilor, pentru că este vorba de banul public, este vorba de banii tuturor românilor şi nu putem să cheltuim iresponsabil aceste sume de bani", a afirmat Daniel Breaz, luni seară, într-o intervenţie telefonică la România TV, potrivit Mediafax.

Citește și Mesaj cinic al ministrului Culturii, după tăieri de buget: „Cred că s-ar putea descurca"

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Culturii Daniel Breaz vor avea o întâlnire, astăzi la Palatul Victoria, de la ora 12.00, cu managerii unor instituţii din domeniul culturii - Teatrul Naţional Bucureşti, Muzeul Naţional de Artă Contemporană, Filarmonica George Enescu şi Teatrul Naţional de Operetă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel