Militar rus, interceptat, povestește cum sunt uciși ucraineni pașnici, cu copii: „Intri într-un sat, iese un civil - 'salam alaikum' - îl spulberăm!“ (AUDIO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Militar rus, interceptat de Serviciile de Securitate Ucrainene în tim ce povestește cum sunt uciși ucraineni pașnici, cu copii: „Intri într-un sat, iese un civil - 'salam alaikum' - îl spulberăm!“, se auded pe înregistrarea audio.

Rușii ucid copii în Ucraina, după cum reiese din convorbirile telefonice le acestora cu rudele. Un ocupant rus a povestit cum au ucis ucraineni pașnici cu copii: "Trei jos!"

Așa a afirmat unul dintre militari la telefon. O interceptare audio a conversației a fost publicată de Anton Gerashchenko, consilier al șefului Ministerului de Interne, pe canalul său de YouTube.

"Tragem în toți, la rând! Intri într-un sat, iese un civil - 'salam alaikum' - și noi îl spulberăm! Eram într-un convoi și o femeie iese cu o fetiță și cu soțul ei în spate. Un băiat a sărit din coloană și i-a omorât pe toți trei", a povestit ocupantul despre atrocități, potrivit UNIAN. 


Anterior, Biroul Procurorului General a declarat că 115 copii au fost uciși în Ucraina ca urmare a agresiunii armate a Federației Ruse. Peste 140 de persoane au fost rănite. Cel mai mare număr de victime a fost în regiunea Kiev - 58, regiunea Harkov - 36, regiunea Donețk - 29, regiunea Cernihiv - 30, regiunea Mykolayiv - 22, regiunea Zhytomyr - 15, regiunea Sumy - 14 și regiunea Kherson - 14. 

Olena Zelenska, mesaj sfâșietor: "Ocupanții ucid copii ucraineni, în mod conștient și cinic. Arătați aceste fotografii femeilor ruse"

 

 

"Ocupanții ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic.

Sofia, 6 ani. Ea, fratele ei de un an și jumătate, a cărui mamă, bunică și bunic au fost împușcați în mașina lor. Familia încercase să părăsească localitatea Nowa Kachowka și a sfârșit prin a fi atacată de trupele rusești.

Copiii noștri. Alisa din orașul ucrainean Ochtyrka. Nu a ajuns să aibă mai mult de 8 ani. A murit în timpul împușcăturilor, împreună cu bunicul ei, care încerca să o protejeze cu propriul corp.

Polina din Kiev. A murit împreună cu părinții și fratele ei în timpul unui schimb de focuri pe străzile capitalei. Sora ei se află în stare critică.
Arsenij, în vârstă de 14 ani. Splitul unei arme l-a lovit pe băiat în cap. Paramedicii nu au putut ajunge la el din cauza împușcăturilor și a sângerării lui Arsenij. Mătușa lui a fost ucisă, iar părinții lui abia au supraviețuit incendiului în timp ce încercau să recupereze trupul copilului lor.

Grav rănit de tirul de rachete. Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, a fost încă spitalizat de părinții săi în urma unui tir de gloanțe. Însă medicii
trebuie să raporteze acest lucru. Cel puțin 38 de copii au fost deja uciși în Ucraina. Și acest număr poate continua să crească chiar acum din cauza focului din orașele pașnice!

Când cei din Rusia vor spune că nu sunt în război cu populația civilă, arătați-le aceste imagini! Acestea sunt fețele unor copii care nu cresc niciodată. Câți copii trebuie să mai moară pentru ca trupele rusești să înceteze să mai tragă și pentru ca coridoarele umanitare să fie de acord? Cât sânge trebuie să mai fie vărsat și câți oameni trebuie să moară de foame pentru ca trupele rusești să nu mai distrugă vehicule pașnice și să îndeplinească misiuni umanitare?

Un astfel de coridor este necesar în prezent în cele mai intense orașe din Ucraina. Sute de copii pot muri acolo, în subsoluri, fără hrană sau asistență medicală. Nu mai sunt în contact cu ei de o săptămână. Ocupanții împușcă familii întregi și voluntari în timp ce încearcă să plece sau să ajungă în oraș.

„Invadatorii ruși ucid copii. Și o fac intenționat, trag în victimele lor și nu permit ajutorul umanitar“

 

Apel către toate mass-media oneste din această lume! Raportați aceste fapte îngrozitoare: Invadatorii ruși ucid copii. Și o fac intenționat, trag în victimele lor și nu permit ajutorul umanitar.

Arătați-le acest lucru și mamelor ruse. Ele ar trebui să știe ce fac fiii lor în Ucraina. Arătați aceste fotografii ale femeilor ruse. Sunt soții, frații, conaționalii lor, care ucid copii și poate chiar îi au pe ai lor! Cine este de acord în tăcere cu această crimă este personal responsabil pentru moartea fiecărui copil ucrainean.

Statele NATO! Închideți în sfârșit spațiul aerian pentru avioanele rusești! Salvați-ne copiii, pentru ca ai voștri să nu moară mâine!", este mesajul postat de Olena Zelenska pe conturile sale de socializare.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel