Mii de pachete de țigări și zeci de litri de alcool, CONFISCATE la vamă Marfa trebuia să ajungă în Franța

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Poliţişti de frontieră vasluieni au descoperit, în cadrul unei acţiuni desfăşurate vineri, bunuri de contrabandă în valoare totală de 1.359.100 lei, ţigări şi esenţe aromatice de narghilea şi băuturi alcoolice, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră pariziană. 

Potrivit unui comunicat al IGPF transmis sâmbătă AGERPRES, marfa a fost descoperită într-o autoutilitară înmatriculată în Republica Moldova, condusă de o persoană cu cetăţenie română şi moldoveană, pe sensul de intrare în ţară din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra maşinii care staţiona într-o parcare din localitatea de frontieră Râşeşti, poliţiştii au descoperit marfa în colete ascunse şi nedeclarate, respectiv 25.999 pachete de ţigări de diferite mărci, 1.230 kg de esenţe aromatice pentru narghilea şi 74 litri de băuturi alcoolice, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Alte 26.470 pachete de ţigări de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova, au fost descoperite, sâmbătă, într-un autocar ce staţiona în aceeaşi parcare din Râşeşti.

Bunurile de contrabandă şi cele două maşini în care a fost descoperită marfa au fost confiscate de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în privinţa şoferului menţionat şi a altor patru bărbaţi de cetăţenie română şi moldoveană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel