Mihai Voropchievici spune simbolul sufletului tău după luna nașterii: Dragonul, Phoenix sau Yin Yang, ce caracteristici are fiecare nativ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Mihai Voropchievici spune simbolul sufletului tău după luna nașterii: Dragonul, Phoenix sau Yin Yang, ce caracteristici are fiecare nativ
Mihai Voropchievici spune simbolul sufletului tău după luna nașterii: Dragonul, Phoenix sau Yin Yang, ce caracteristici are fiecare nativ

Mihai Voropchievici a prezentat simbolurile sufletului în funcție de luna în care te-ai născut, dar și sfaturile pentru fiecare în parte.

Ianuarie - Dragonul. Prima lună și automat fiind 1 ești diferit de ceilalți. Ai o forță interioară cu care poți să te departajezi de toți. Dragonul îi scăpa pe toți. Nimic nu te ține pe loc, ești exploziv și orientativ. Singurul sfat util pentru cei din ianuarie: învățați să vă controlați furia!

Citește și Horoscopul runelor aprilie 2021, de Mihai Voropchievici: Luna schimbărilor pentru multe zodii

Februarie - Phoenix, pasărea care renaște din propria cenușă. Are sensibilitatea ei, răbdare. Ai o tenacitate și o rezistență ieșită din comun! Sfat: Câteodată e bine să-ți acorzi un pic de respiro!

Martie - Yin Yang. E o lună fantastic de benefică pentru cei care s-au născut în martie. Nimic nu te aduce decât la echilibru. Nu toată lumea merită încrederea ta, fii atent că unii oameni sunt toxici!

Aprilie - Leu. Este curajos, îndrăzneț, domină greutățile, le distruge. O persoană loială, protectoare cu cel pe care îl iubește. Sfat: Să accepți cu ușurință provocările și demonstrează că te-ai născut în luna a 4-a!

Mai - Lup. 5-ul din luna a 5-a îți face viața ca o haită de lupi. Te împrăștii în toate părțile! Cei născuți în mai sunt luptători, se luptă pentru familia lui. 

Iunie - Pește, cea mai mare calitate fiind intuiția! Nu ignora realitatea, nu fi visător! Renunțați la povești și fixați-vă pe intuiție.

Iulie - Focul care arde numai în sufletul tău! Ai grijă că această pasiune să nu se transforme în obsesie.

August - Calul. Va avea succes doar atunci când va avea încredere în propriile forțe. 

Septembrie - Floare, care poate crește și în sălbăticie. Un suflet inocent, care aduce bucurie și de multe ori caută să încetineze ritmul. Atât timp cât radiezi căldură și pace înseamnă că nu trăiești degeaba. 

Octombrie - Stea. Nu ești interesat de succes, ci te străduiești să luminezi calea altora, să te pui în slujba lor. Ești farul călăuzitor care îi ajuți pe toți. Sfat: fă lucruri și pentru tine!

Noiembrie - Copac. Oferă protecție celor din jur. Dă umbră în zilele călduroase sau din crengile lui face foc în zilele friguroase. Sfat: nu permite ca în generozitatea ta să accepți mai puțin decât ceea ce meriți. 

Decembrie - Apa. Își schimbă tot timpul forma. Apa poate să ia toate formele. Când ești în preajma celor pe care îi iubești ești calm și liniștit, dar când te supără cineva e ploaie, descărcări electrice. Sfat: Voi, cu calmul vostru pe care îl puteți transforma ușor în furie să fiți pregătiți să înfruntați orice vă oferă viața!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel