Horoscopul runelor aprilie 2021, de Mihai Voropchievici: Luna schimbărilor pentru multe zodii

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
https://www.stiridiaspora.ro/horoscop-rune-7-13-ianuarie-cu-mihai-voropchievici-horoscop-rune-7-13-februarie-cu-mihai-voropchievici-fecioarele-castiga-pe-toate-planurecioarele-castiga-pe-toate-planurile-racii-o-sa-fie-mai-bogati_483765.html
https://www.stiridiaspora.ro/horoscop-rune-7-13-ianuarie-cu-mihai-voropchievici-horoscop-rune-7-13-februarie-cu-mihai-voropchievici-fecioarele-castiga-pe-toate-planurecioarele-castiga-pe-toate-planurile-racii-o-sa-fie-mai-bogati_483765.html

Horoscopul runelor pentru luna aprilie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici vine cu veşti mari şi schimbări importante pentru toate zodiile. 

„Luna 4 implică la responsabilități! Fiecare să înțeleagă mesajul așa cum trebuie și să îl aplice!”, susține Mihai Voropchievici.

Citește și Mihai Voropchievici spune simbolul sufletului tău după luna nașterii: Dragonul, Phoenix sau Yin Yang, ce caracteristici are fiecare nativ

Horoscop rune aprilie 2021 - Berbec

 

Berbecul o să găsească o dragoste fierbinte! Ies Berbecii la păscut, la dragoste, o dragoste nouă și pasională. Berbecii vor deveni niște cuceritori! 

Vezi și: Horoscop chinezesc aprilie 2021: Dragonul riscă să piardă mulți bani, iar Șarpele ar putea întâlni o nouă iubire

Horoscop rune aprilie 2021 - Taur

 

Taurul are o lună în care vin tot felul de schimbări foarte importante acasă și majoritate în prima jumătate a lunii. Fiți pregătiți pentru foarte multe schimbări care vin peste voi!

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Gemeni

 

Gemenii în luna aprilie dau lovitura și se produce un salt rapid, calitativ în existența lor. Asta înseamnă: bani, sănătate, dragoste și tot ce își doresc. Sunt pe cai mari!

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Rac

 

Racul are o lună de cadouri! Cineva se va gândi în permanență la Răcușori și ocazional va primi cadouri minunate.

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Leu

 

Leii au o lună de descoperit adevăruri ascunse. Veți afla un adevăr foarte important care vă poate marca sau chiar schimba viața. Pentru Leoaicele nemăritate vin cereri în căsătorie și pentru cele măritate vin cereri în dublă căsătorie. 

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Fecioară

 

Fecioarele pentru luna aprilie trebuie să schimbe ordinea. Să abordeze altfel toate problemele care le interesează. E o lună fantastică pentru ele pentru schimbare, pentru a schimba tactica în deciziile pe care le iau.

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Balanță

 

Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire! Aveți grijă! Probleme de sănătate: cei doi rinichi și coloana. Vor fi Balanțe care nu au probleme, sunt excepții.

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Scorpion

 

Scorpionii intră într-o lună de schimbare totală. Mobilizarea forțelor ca să demonstreze cine sunt ei. Trebuie să arate cine e șeful în familie, la serviciu și în societate. E triplă poziționare!

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Săgetător

 

În prima parte a lunii, Săgetătorul să se relaxeze! Au în subconștient o frică vis-a-vis de o persoană care are o stare de sănătate precară. Relaxați-vă că persoana la care vă gândiți are o forță lăuntrică și se va bucura de o sănătate excelentă. 

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Capricorn

 

Capricornul câștigă pe toate planurile în luna aprilie. E fericire, că la ei nu se întâmplă astfel de minuni.

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Vărsător

 

Vești bune pentru Vărsători! S-ar putea să primiți un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. 

 

Horoscop rune aprilie 2021 - Pești

 

O lună cu o suită de schimbări majore care se întâmplă într-un viitor destul de apropiat. Pregătiți terenul și bucurați-vă de aceste schimbări!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel