Horoscop chinezesc aprilie 2021: Dragonul riscă să piardă mulți bani, iar Șarpele ar putea întâlni o nouă iubire

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop chinezesc aprilie 2021: Dragonul riscă să piardă mulți bani, iar Șarpele ar putea întâlni o nouă iubire
Horoscop chinezesc aprilie 2021: Dragonul riscă să piardă mulți bani, iar Șarpele ar putea întâlni o nouă iubire

Până la 11 aprilie 2021, horoscopul chinezesc marchează așa-numita lună a Iepurelui metalic, o etapă în care domină puterea. Pe 12 aprilie începe luna Dragonului din calendarul chinezesc. Anul 2021 este anul Bivolului de metal alb.

Conform horoscopului lunar chinezesc, suntem încă în Luna iepurelui metalic, care se desfășoară în perioada 13 martie - 11 aprilie 2021. Este o etapă marcată de o slăbiciune a elementului de foc și un exces în elementele de lemn și metal. Aceste zile vor fi caracterizate de forță, determinare, hotărâre și consistență.

Luna aprilie este dominată de elementul Apă. Culorile norocoase corespunzătoare lunii aprilie sunt negru sau albastru închis. Latura lumii - Nordul - aduce armonie. Venus este planeta dominantă în această lună.

Vezi și: Horoscopul runelor aprilie 2021, de Mihai Voropchievici: Luna schimbărilor pentru multe zodii

În ceea ce privește cele 12 semne care alcătuiesc horoscopul chinezesc, majoritatea se află într-o fază de a-și câștiga încrederea în abilitățile lor.

Horoscop chinezesc aprilie 2021, tendințe generale pentru toate semnele

 

În acest fel, Șobolanul ar trebui să țină cont de faptul că nu ar trebui să ia în seamă toate dezacordurile cu partenerul său.

În cazul Bivolului, nu se recomandă semnarea unor documente importante.

În această etapă, pe lângă căutarea păcii și a liniștii, Tigrul va trebui să dezvolte noi strategii pentru a fi mai util în mediul său de lucru. 

Deși Iepurele se confruntă cu o perioadă foarte favorabilă, va trebui să-și reorganizeze prioritățile, limitând timpul dedicat hobby-urilor sale și celor apropiate pentru a realiza lucruri grozave.

La rândul său, Dragonul va trebui să fie atent cu banii săi pentru a nu-și dezechilibra balanța finanțelor, în timp ce Șarpele va avea ocazia să întâlnească pe cineva nou, care să împărtășească interesele sale personale.

În cazul Calului, va trebui să aveți grijă să nu faceți greșeala de a vă judeca partenerul și de a clarifica anumite neînțelegeri, iar Capra ar putea experimenta un ușor blocaj creativ în munca sa.

Apoi, Maimuța va trebui să evite riscul de a pierde banii câștigați anul trecut, în timp ce Cocoșul va trebui să fie mai tolerant cu partenerul său.

Pentru Câine, ciclul va trece fără vești grozave, deși ar putea primi vești bune în mediul său de lucru. 

La rândul său, Porcul se va confrunta cu săptămâni în care va trebui să se înarmeze cu răbdare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel