Microbuz, în care se aflau șapte persoane, oprit la intrarea în România. Călătoria, întreruptă de polițiștii români

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Microbuz, în care se aflau șapte persoane, oprit la intrarea în România. Călătoria, oprită de polițiștii români
Microbuz, în care se aflau șapte persoane, oprit la intrarea în România. Călătoria, oprită de polițiștii români

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, au depistat un cetățean albanez, care a încercat să intre ilegal în România, folosind documente de călătorie care aparțin altei persoane.

În cursul acestei dimineți, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în România, un cetățean albanez, conducând un microbuz în care se aflau alte șase persoane, având de asemenea cetățenie albaneză.

În urma verificărilor preliminare efectuate, oamenii legii au avut suspiciuni cu privire la documentele prezentate de către unul dintre pasageri, motiv pentru care au procedat la efectuarea de verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat faptul că persoana în cauză a prezentat la control un document de călătorie care aparține altei persoane.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a prezentat inițial un pașaport care aparținea fratelui său, ulterior acesta declinându-și identitatea reală. Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, acesta împreună cu șoferul microbuzului și cei cinci pasageri au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel