Microbuz cu români, accident cumplit pe o autostradă din Austria

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Bacău: Coliziune între un autocar cu 76 de ucraineni şi un TIR. Un copil a fost rănit / FOTO: colaj capturi fireworld.at
Bacău: Coliziune între un autocar cu 76 de ucraineni şi un TIR. Un copil a fost rănit / FOTO: colaj capturi fireworld.at

Un microbuz cu români a fost implicat într-un tragic accident de circulație, pe 26 iunie, pe A4, lângă Neusiedl am See, un oraș din Burgenland, Austria.

Microbuzul, cu opt români la bord, a intrat într-o dubă cu remorcă în jurul orei locale 12:50. Microbuzul s-a oprit direct în bariera de protecție, ceea ce a făcut dificilă salvarea ocupanților vehiculului în unele cazuri.

Din fericire, utilizarea descarcerării nu a fost necesară. Un pasager român a fost grav rănit și a trebuit să fie scos ușor din microbuz cu suport ortopedic. Apoi a fost transportată la spital cu un elicopter de salvare.

Microbuz cu români, accident cumplit pe autostradă în Italia: Un mort și cinci răniți

Ceilalți șapte pasageri români au fost duși la spitalele din zonă pentru observare cu răni nespecificate. Se pare că șoferul dubei a scăpat nevătămat. 

Brigada de pompieri voluntari Neusiedl am See a fost dislocată cu cinci vehicule și 20 de membri. La fața locului s-au aflat și serviciile de urgență din două autospeciale de poliție, opt autospeciale de salvare și elicopterul de salvare (C2).

PLAN ROȘU activat după un accident între două microbuze pline cu români. Persoane încarcerate și mai multe victime

 

Trei români care se întorceau din Anglia, morți într-un cumplit accident de microbuz în Cehia

 

Doi români și-au pierdut viața pe loc și alți doi au fost grav răniți într-o coliziune între o dubă și un autoturism, la începutul lunii iunie, în Cehia pe autostrada D1, în direcția Brno. Ulterior, o a treia victimă a decedat la spital. În microbuz se aflau cinci români, care veneau din Marea Britanie.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de urgență și două elicoptere care au transportat răniții grav la spitalul din Brno. Din păcate, două persoane au decedat pe loc. Remorca microbuzului a fost fost lovită de un şofer care circula cu viteză pe autostrada D1 din Cehia. Ansamblul s-a dezechilibrat, şi s-a răsturnat cu viteză. Furgoneta a derapat și s-a răsturnat. Două persoane au murit, pe loc, în dubă.

Microbuz plin cu români, accident pe autostradă la intrarea în țară. Trei persoane au fost rănite

Jan Rýdl, un purtător de cuvânt al Direcției Drumuri și Autostrăzi, a declarat că în total cinci persoane se aflau în furgoneta cu numere românești. Două elicoptere au intervenit la fața locului și i-au transportat pe răniții grav la spitalul din Brno. 

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv      

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel