Microbuz plin cu români, accident pe autostradă la intrarea în țară. Trei persoane au fost rănite

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Microbuz, cu pasageri români, implicat într-un accident pe autostradă. Trei persoane au fost rănite.
Microbuz, cu pasageri români, implicat într-un accident pe autostradă. Trei persoane au fost rănite.

Un microbuz în care se aflau 9 persoane și un camion au fost implicate marți după-amiaza într-un accident pe Autostrada A1 Deva-Nădlac. Trei pasageri din microbuz au fost răniți.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 576, în zona localității Nădlac.

Polițiștii spun că un microbuz de transport persoane, în care se aflau șoferul și 8 pasageri, deplasându-se pe prima bandă a sensului de mers către Nădlac, în apropierea PTF Nădlac II, a lovit un camion care era staționat în coloană pentru ieșirea din țară.

Din primele informații, au fost rănite trei persoane, pasageri în microbuz.  Circulația în zonă este restricționată pe prima bandă, desfășurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliției. Valorile de trafic sunt ridicate.

Un accident rutier s-a produs, pe 2 aprilie, pe DN 1, în județul Cluj. În impactul violent dintre un microbuz și o mașină cinci persoane au fost rănite.

 

Microbuz cu români, impact violent cu o mașină, în județul Cluj. Cinci persoane au fost rănite 

 

Accidentul rutier s-a produs pe DN1, în afara localității Morlaca, produs între un autoturism care circula din direcția Cluj-Napoca-Oradea și un microbuz cu 8 ocupanți, care se deplasa din direcția opusă, potrivit IPJ Cluj. 

În urma impactului, conducătorului autoturismului, respectiv, a unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din București, a fost rănit. De asemenea, au fost răniți conducătorului microbuzului și a  trei pasageri. 

Rezultatul testării conducătorului microbuzului a fost negativ. Pe segmentul de drum unde s-a produs evenimentul rutier se impune prudența din partea conducătorilor auto – carosabil umed, cu ulei și combustibil. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Huedin și Poieni. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, iar intervenția a fost realizată în colaborare cu un echipaj SAJ. La fața locului pompierii au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla un bărbat încarcerat", a precizat ISU Cluj.

Salvatorii au intervenit pentru decopertarea plafonului autoturismului și extragerea bărbatului, în vârstă de cca 40 de ani, din autoturismul contorsionat, fără a-i agrava leziunile suferite. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul prezenta, la prima evaluare, politraumatisme, dar era în stare de conștiență și era cooperant. Alte patru persoane au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare acestea prezentau afecțiuni ușoare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel