Microbuz cu destinația București, oprit la vamă. Bijuterii de lux, descoperite în bagajul unui pasager

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
bijuterii_ascuse_frontiera
bijuterii_ascuse_frontiera

Un moldovean a încercat să treacă granița cu bijuterii de lux pe care a evitat să le declare. Intențiile bărbatului au fost deconspirate de poliția de frontieră română. Individul avea drept destinație – Bucureștiul.

 

În data de 09 decembrie, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa –  Iași, s-a prezentat pentru a intra în România, un moldovean în vârstă de 34 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Moldova, cu destinația București. Polițiștii au efectuat un control amănunţit a mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele personale unui moldovean două ceasuri și o brățară, având inscripționate numele unor firme consacrate în confecționarea de ceasuri, respectiv, bijuterii de lux. 

Moldoveanu a declarat că îi aparțin și că nu știa că există obligativitatea de a le declara autorității vamale în momentul intrării în țară. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor în vederea expertizării, pentru a se stabili autenticitatea și valoarea lor, şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel