Autocar, oprit la intrarea în România. Şoferul ascundea mai multe bunuri de lux

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
frontiera_ceasuri_de_lux
frontiera_ceasuri_de_lux

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au reținut un moldovean, asupra căruia au descoperit trei ceasuri de brand, nedeclarate la intrarea în România.

 

 

 

În data de 03 noiembrie, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat, pentru a intra în ţară, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 43 de ani, conducând un autocar cu numere de înmatriculare moldovenești de pe cursă regulată pe ruta Chișinău - Timişoara.

În urma verificării autocarului şi a persoanelor, în bagajul șoferului au fost descoperite, trei ceasuri de lux nedeclarate. Cu privire la bunurile descoperite, acesta a comunicat că îi aparțin și că nu știa că există obligativitatea de a le declara autorității vamale în momentul intrării în țară.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii ceasurilor, în vederea confiscării și expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea și valoarea lor şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de aproximativ de 12 mii de lei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel