Condamnat la 12 ani de închisoare în România, un bărbat a încercat să-şi piardă urmele. A fost prins în vamă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
moldovean_arestat_vama
moldovean_arestat_vama

Un bărbat de 25 de ani a fost condamnat de judecătorii români la 12 ani de detenție. Acesta a încercat să se ascundă în Moldova, însă a fost reținut de poliția de frontieră română.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un moldovean, căutat de autorităţile române, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate.

În data de 7 octombrie, în jurul orei 03.30, bărbatul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa pentru efectuarea formalităţilor de control și a putea ieși din România. Tânărul  de 25 de ani se afla în calitate de pasager la bordul unui autocar de pe ruta București-Chișinău, scrie newsin.md.

În cadrul verificărilor s-a constatat că individul este căutat de autoritățile române având de executat o pedeapsă de 12 ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății. Tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale de la Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel