Microbuz cu 12 muncitori români, RĂSTURNAT în urma unui accident rutier

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un microbuz în care se aflau 12 persoane, care plecau la muncă în străinătate, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, vineri dimineaţa, pe DN 15A, la ieşirea din localitatea bistriţeană Teaca spre Reghin, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4,30 dimineaţa, după ce microbuzul a derapat într-o curbă, în condiţii de carosabil umed.

Toate cele 12 persoane au reuşit să se evacueze singure din microbuzul răsturnat.

Echipajele medicale care au evaluat răniţii au constatat că aceştia au suferit doar leziuni mici şi excoriaţii şi că toţi au refuzat transportul la spital.

Primăria comunei Teaca, pe raza căreia s-a produs accidentul, a pus la dispoziţie un mijloc de transport pentru a-i duce pe cei implicaţi în accident la sediul instituţiei, până va veni un alt autoturism să îi preia, însă aceştia au refuzat şi acest ajutor.

Primarul din Teaca, Iustian Muntean, a declarat că persoanele din microbuz erau din judeţul Bacău şi se duceau să muncească în Anglia şi că mijlocul lor de transport a fost înlocuit în scurt timp cu un altul, astfel că toţi şi-au continuat călătoria.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel