Metoda "Elveția", formulă nouă. Mii de români PĂCĂLIȚI

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Firmele de recrutare care promit locuri de muncă bine plătite în străinătate au schimbat "foaia" și nu mai promit oamenilor joburi în fabrici de ciocolată, ci în fabrici de sucuri. Acestea sunt însă doar niște "tactici" înșelătoare.

După ce Știridiaspora a avertizat cu privire la anunțurile de pe site-urile de specialitate din România, care sunt invadate zilnic cu sute de anunțuri care promit angajarea la fabrici de ciocolată sau napolitane din Elveția sau Olanda, aceasta metodă continuă să facă victime.

Ori românii nu mai sunt interesați de locurile de muncă în fabricile de ciocolată, ori s-au prins că acestea sunt țepe. Astăzi, firmele promit locuri de muncă bine plătite în fabricile de sucuri.

Iată cum arata un astfel de anunț:

(w670)

Anunțurile sunt foarte convingătoare, mulți români dorindu-și un astfel de loc de muncă. Atenție însă, totul este o mare păcăleală, așa cum site-ul nostru a scris aici: Metoda "Elveția": Mii de români, PĂCĂLIȚI. Se PROFITĂ de disperarea lor

"În timp ce unii doar încasează banii și eliberează facturi fictive, alți încheie contracte, după care mimează intermedierea. Sumele de bani plătite de români depășesc uneori suma de 600 de lei. Firmele care au listate zeci de numere de telefon, încasează banii și trec mereu la următoarea victimă", avertizam atunci.

Citește și: "Atenție la ȚEPE! Mii de anunțuri înșelătoare pentru românii din Diaspora"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel