Marea Britanie. Un bărbat și-a înjunghiat, mortal, iubita și mama, iar apoi s-a sinucis

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
un barbat si-a omorat  mama si iubita apoi s-a sinucis
un barbat si-a omorat mama si iubita apoi s-a sinucis

Poliția a demarat o anchetă, după ce trei persoane au fost descoperite decedate vineri, 19 martie, la două case din Newtownabbey, Antrim, la nord de Belfast. Un bărbat și-a înjunghiat mama și iubita, înainte de a se sinucide într-un caz de crimă-sinucidere.

Poliția crede că un bărbat și-a înjunghiat mama și prietenă în proprietăți separate înainte de a se sinucide. O femeie a fost găsită fără suflare într-un apartament din Derrycoole Way imediat după ora 22:55, ora locală. Femeia fusese înjunghiată. O altă femeie și un bărbat au fost apoi gășiți la scurt timp la o casă de pe Glenville Road. "În proprietate a fost localizat un bărbat inconștient. În ciuda acordării primului ajutor, bărbatul a fost declarat mort", a declarat inspectorul John Chwell, transmite BBCNews.

La percheziționarea proprietății, a fost localizată o altă femeie decedată. "În timp ce am lansat o anchetă de crimă, nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu aceste incidente care credem că sunt conectate. Aceste crime  brutale evidențiază încă o dată nevoia de a se opune oricărei violente împotriva femeilor și nevoia unei strategii privind violență împotriva femeilor și fetelor în nord", a declarat deputatul John Finucane. Paula Bradley, membru al adunării DUP din North Belfast, a declarat că este "o veste extrem de tristă" să aflăm despre decese.

"Pur și simplu ne aduce acea realitate acasă în Irlanda de Nord că violență împotriva femeilor și fetelor nu poate fi tolerată", a adăugat ea. Noreen McClelland, viceprimarul SDLP pentru Antrim și Newtownabbey, a spus că gândurile și rugăciunile ei au fost alături de prietenii și familia celor două femei care au fost "ucise brutal".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel