Marea Britanie: Tânără româncă, trafic de cocaină de MILIOANE de lire. Polițiștii, șocați de descoperirea din BMW

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

O tânără de 28 de ani din România, Lucia M, a fost condamnată la închisoare pentru trafic de droguri de clasa A.

Lucia M., o tânără româncă de 28 de ani, se afla la volanului unui BMW, atunci când a fost oprită de o patrulă de poliție. Femeia se comporta suspect, iar în urma percheziției au fost găsite asupra sa 18 pachete de cocaină.

La percheziția asuora vehiculului polițiștii au descoperit că femeia transporta pe lângă cele 18 ambalaje de cocaină și o sumă aproape infimă, de 80 de lire sterline. Ambele au fost confiscate împreună cu BMW-ul. Ofițerii au percheziționat și locuința ei din Liptraps Lane și o a doua casă din parcul Madeira, de unde au confiscat un telefon mobil și alte dovezi referitoare la furnizarea de droguri de clasa A.

Românca a fost arestată pe 23 august și a pledat vinovată la procesul de la Curtea Coroanei din Maidstone, ce a avut loc pe 8 octombrie, primind doi ani și trei luni de închisoare. „Dovezile găsite pe telefonul femeii a indicat faptul că acesta era un traficant de droguri prolific”, a declarat Peter Steenhuis, comandantul poliției din districtul Tunbridge Wells, citat de kentonline.co.uk. „Acțiunile ei ar fi provocat traume în rândul celor vulnerabili din comunitatea noastră și a familiilor lor și ar trebui să-i fie rușine pe deplin“, a mai spus polițistul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel