Marea Britanie. Româncă dispărută la Londra, găsită după patru zile în stare de șoc: Nu știe ce a făcut în tot acest timp

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Romina Balint, o româncă în vârstă de 30 de ani, a dispărut fără urmă pe 1 februarie în Londra. Femeia a fost găsită 4 zile mai tărziu, chiar în apropierea locului unde a fost dată dispărută, dar se află în stare de șoc și nu știe ce a făcut în tot acest timp.

Familia și apropiații au intrat în panică după ce telefoanele i-au fost închise și nu mai știau nimic de ea de zile bune. "Numele ei este Romina Balint, ultima dată a fost văzută în Londra la locul ei de muncă, din data de 1.02.2020, în jurul orei 23:00. Din acel moment are telefoanele, rețele de socializare închise. Dacă cineva știe ceva care ar putea fi de folos vă rugăm să ne contactați", este apelul familiei lansat pe mai multe rețele de socializare.

În vârstă de 30 de ani, Romina lucrează la Căminul de bătrâni Belmont House, în zona HA3. Femeia a aboslvit cursurile de asistent medical generalist la Universitatea de Vest Vasile Goldiș, după care a plecat să muncească în Marea Britanie.

Romina a fost găsită în centrul Londrei, la cel puțin o oră distanță de locul de unde lucra și unde a fost văzută ultima dată, distanță care se poate parcurge în acest timp doar cu metroul.

Potrivit presei locale, familia femeii susține că Romina nu își amintește ce i s-a întâmplat în cele patru zile în care a fost de negăsit. Apropiații își face griji acum ca Romina să nu fi fost răpită și drogată. Pentru a o ști siguranță, familia a decis ca tânăra să se întoarcă, cel puțin pentru o perioadă, acasă în Satu Mare, urmând ca mai apoi să decidă dacă se va întoarce să muncească în Londra.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel