Marea Britanie. ROMÂNCĂ, apel DISPERAT după ce tatăl ei a fost găsit MORT: „Vă rugăm să ne ajutați”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără din Broşteni, județul Suceava, a făcut un apel disperat pe rețelele sociale pentru a-şi putea repatria tatăl care a decedat în Anglia în ziua de 14 aprilie.

În vârstă de 48 de ani, Dinu Cătănoaia şi-a găsit sfârşitul în imobilul în care locuia, în Anglia, iar autorităţile engleze urmează să anunţe în curând familia şi despre cauzele decesului, informează monitorulsv.ro.

Citește și Anglia. Sfârșit CUMPLIT pentru o româncă. Iubitul, blocat în trafic din cauza accidentului, a aflat că iubita lui era VICTIMA

Până când vor putea să ridice corpul neînsufleţit pentru a-l aduce acasă, la Broşteni, şi pentru a-l înmormânta după datina locului, familia trebuie să facă rost de aproximativ 4.000 de lire sterline, bani pe care momentan nu-i are.

Citește și Marea Britanie. Tânăr ROMÂN dat DISPĂRUT, găsit MORT pe un câmp

„Bună ziua, mă numesc Cătănoaia Iuliana. Tatăl meu a decedat în Anglia, iar familia mea nu are posibilitatea să îl repatrieze. Vă rugăm să ne ajutaţi să putem să îl aducem acasă să îl înmormântăm creştineşte. Avem nevoie de o sumă destul de mare. Am rămas doar eu cu mama şi nu avem de unde să facem rost de această sumă. Apelez la bunăvoinţa voastră. Chiar şi cea mai mică sumă donată ne ajută să îl aducem cât mai repede acasă. Vă mulţumesc frumos!! Cont CECEROBU-(cod swift) IBAN:RO57CECEC001946309363711 cine doreşte poate depune pe acest cod! NUME: CATANOAIA ELENA", este mesajul postat pe Facebook de unica fiică a bărbatului decedat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel