Anglia. Sfârșit CUMPLIT pentru o româncă. Iubitul, blocat în trafic din cauza accidentului, a aflat că iubita lui era VICTIMA

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, blocat pe o autostradă din Anglia a aflat că iubita lui a murit după ce a fost implicată într-un accident rutier. Practic, blocajul de pe autostradă era din cauza accidentului în care era românca a murit. 

Șoferul a rămas blocat pe autostradă în Anglia, din cauza unui accident rutier. O  oră mai târziu a aflat că iubita lui murise acolo. Românca nu a avut nicio șansă, a murit pe lor, după ce mașina ei a fost izbită de un alt autoturism. 

Românul, șofer la o firmă de curierat, era în timpul programului. La un moment dat, bărbatul a văzut că în fața lui este o coloană de mașini, din cauza unui accident rutier. Nu avea nici cea mai mică idee ce se întâmplase acolo.

O oră mai târziu a primit o veste cumplită de la poliție. Iubita lui murise în accidentul de pe autostradă. Românca, în vârstă de 24 de ani, mergea și ea la muncă în momentul tragediei. Un alt autoturism, un Land Rover 4X4 a acroșat mașina în care se afla tânăra. 

A murit pe loc

 

Chiar dacă un paramedic care se afla și el în trafic în acel moment a încercat să o salveze, tânăra a murti din cauza rănilor puternice suferite. 

"Am ajuns pe M5 în jurul orei 9:00, iar accidentul a avut loc la ora 5:40. Aveam de făcut livrări în direcția respectivă. Am aflat după o oră de stat la coadă.", a declarat Cristian

Cristian și Sorina s-au cunoscut în Marea Britanie și erau împreună de peste trei ani. 

"Sorina era un om foarte bun şi iubitor. Muncea din greu şi avea o atitudine pozitivă mereu, făcea lucruri mici care să te facă fericit în prezenţa ei.", a mai spus Cristian, 23 de ani, pentru sursa citată.

 În urma accidentului, drumul a fost închis mai bine de șase ore, potrivit birminghammail.co.uk.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel