Marea Britanie. ROMÂN, condamnat la ÎNCHISOARE pe VIAȚĂ. Ce i-a făcut prietenului din copilărie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă de judecătorii din Marea Britanie, după ce anul trecut, în decembrie, şi-a omorât în bătaie prietenul din copilărie.

Iniţial, individul nu a recunoscut crima şi a încercat să-şi ascundă urmele, însă poliţiştii englezi au venit şi în România să audieze martori şi au găsit dovezi clare că bărbatul de 35 de ani este cel care şi-a ucis cu cruzime prietenul în vârstă de 34 de ani, ambii originari din judeţul Cluj, informează Știrile PRO TV.

Citește și Marea Britanie. Zece ROMÂNI puși sub acuzare după ce și-au deschis BORDEL de LUX lângă stadionul lui Liverpool

Ciprian Bondor, originar din Cluj, a plecat în urmă cu câţiva ani la muncă în Anglia, împreună cu prietenul său din copilărie. Aceştia stăteau în aceeaşi casă, în oraşul Leeds.

Anul trecut însă, în luna decembrie, după ce au băut câteva pahare, cei doi s-au luat la ceartă. Agresorul nu şi-a mai putut stăpâni furia şi l-a bătut pe bărbat până când acesta a murit în casă.

Citește și Marea Britanie. Cinci ROMÂNI au FILMAT cum VIOLAU o tânără într-o parcare (FOTO)

Cazul a fost luni de zile în atenţia poliţiştilor de la investigaţii criminale din Anglia, care au venit şi în Cluj să audieze martori. Pus în fata probelor, agresorul şi-a recunoscut vina şi le-a mărturisit judecătorilor englezi că regretă enorm ce a făcut.

Chiar şi aşa, magistraţii l-au condamat la închisoare pe viaţă. Acesta îşi va ispăşi pedeapsa în Marea Britanie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel