Marea Britanie. Cinci ROMÂNI au FILMAT cum VIOLAU o tânără într-o parcare (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Cinci români au fost condamnați în Marea Britanie la câte 10 ani de închisoare după ce au fost găsiți vinovați că au violat o tânără într-o parcare din Jersey.

Potrivit bbc.com, este vorba despre Florin Călin, în vârstă de 20 de ani, Dorel Diaconu, în vârstă de 23 de ani, Marius Dobrin, în vârstă de 24 de ani, Oprea Dobre și Alexandru Dobrin, ambii în vârstă de 18 ani. Aceștia au fost găsiți vinovați de viol asupra unei tinere de 19 ani după ce aceasta dansase cu unul dintre ei într-un bar și se afla în stare de ebrietate.

Citește și Marea Britanie. ROMÂNII care și-au deschis BORDEL de LUX lângă stadionul lui Liverpool

Marius Dobrin a urmărit victima într-un club de noapte, Havana, din St. Helier și a început să danseze cu ea. S-au sărutat, dar nu au vorbit prea mult.

(w670)

La sfârșitul nopții, nivelul de alcool al victimei putea fi văzut pe materialul CCTV al camerelor de supraveghere, iar Marius Dobrin a rămas aproape de ea. Ceilalți inculpați puteau fi văzuți și în apropiere.

Victima a fost apoi condusă și dusă într-o parcare de la Les Platons, unde a fost violată de cei cinci români. Doi dintre ei au și filmat. 

Citește și Marea Britanie. Un taximetrist ROMÂN a trecut prin SCENE de COȘMAR: „Au început să sară pe taxi și să tragă de uși" (VIDEO)

După ce a fost condus înapoi pe St Helier, ea a fost auzită plângând și țipândâ. A fost alertată imediat poliția.

(w670)

Ajunși la fața locului, victima, care suferă acum de tulburări de stres post-traumatic ca rezultat al atacului, a declarat: „Am crezut că voi fi ucisă, am fost înspăimântată”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel