Marea Britanie. Preot octogenar, ÎNDRĂGOSTIT de un ROMÂN de 25. Detalii picante din noua etapă din viața cuplului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Philip Clements, vicarul care s-a căsătorit cu fotomodelul român Florin Marin, spune că este mai fericit ca niciodată, chiar dacă se află într-o relație la distanță cu bărbatul cu 55 de ani mai tânăr.

Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2017 și s-au mutat în România, dar căsnicia s-a încheiat câteva luni mai târziu, după ce vicarul i-a cumpărat un apartament în București. Întors în țara natală, Clements a fost nevoit să trăiască o perioadă în casa unui prieten din Kent, scrie Daily Mail.

Însă, într-un nou interviu acordat recent tabloidului The Sun, cei doi au anunțat că sunt din nou împreună, iar relația lor este mult mai puternică.

„Îl iubesc foarte mult, dacă ne-am fi despărțit definitive aș fi fost extrem de trist”, a declarat Clements.

Citește și Preotul gay, lăsat FALIT după ce s-a căsătorit cu un român

Un nou obstacol riscă să amenințe relația celor doi – distanța care îi desparte, având în vedere că vicarul locuiește în Marea Britanie, iar Florin în Spania, unde lucrează la o firmă de închiriat mașini, pe aeroportul din Alicante.

Cei doi se văd rar, o data la câteva luni, însă susțin că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată: „Număr zilele până când ne revedem. Însă nu pot risca să mă entuziasmez prea tare din cauza bolii de inimă de care sufăr”, a declarat pensionarul.

„Simt că relația cu Florin îmi întinerește spiritul, chiar și stilul vestimentar mi s-a schimbat. Port pantaoni mult mai strâmți”, a mai adăugat Clements.

Citește și Cum vrea Philip Clements să-l recucerească pe iubitul român Florin Marin

„Mulți s-ar putea întreba ce avem în comun, având în vedere că diferența de vârstă dintre noi este de 50 de ani, însă avem foarte multe. Ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună. Ne distrăm foarte mult în vacanțe, facem ce fac toate cuplurile în ciuda diferenței de vârstă”, a declarat și Florin. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel