Preotul gay, lăsat FALIT după ce s-a căsătorit cu un român

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Preotul gay de 79 de ani care s-a căsătorit cu românul Florin Marin, de doar 24 de ani, a fost lăsat falit și fără un adăpost deasupra capului, relatează cotidianul englez The Mirror.  Cu toate acestea, fostul preot spune că ar vrea să se împace cu tânărul. 

Preotul Philip Clements, în vârstă de 79 de ani s-a a căsătorit cu Florin Marin în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Ramsgate, Kent, în luna aprilie a anului trecut.

El a stârnit atunci o adevărată controversă în Anglia.  Fostul preot a blamat regulile Bisericii Angliei care interzic clericilor căsătoriile între persoane de același sex.

Căsnicia nu a durat însă prea mult. Cei doi s-au despărțit după doar cinci luni, iar fostul preot Clements a rămas falit și fără casa pe care o avea în Anglia. El și-a vândut casa pentru 214 000 de lire sterline și i-a achiziționat partenerului său un apartament în România. Restul banilor au fost cheltuiți. 

Preotul de 79 de ani speră însă se se împace cu fostul său iubit :

"Trebuie să fiu realist. Eu fac 80 de ani în luna august, dar vreau să-l văd în siguranță. Dacă totul merge bine, ne vom împăca".

Clements se mutase inițial la București cu soțul său însă a revenit în Anglia fiind gelos pe viața de noapte a lui Florin Marin și pe faptul că petrecea mult timp în cluburi cu prieteni mult mai tineri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel