Marea Britanie. Mama ROMÂNCĂ a copiilor bătuți cu bestialitate de tată POVESTEȘTE de ce a plecat de acasă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă care a plecat de 3 luni în Marea Britanie a primit, marți, un video șocant de la soțul ei rămas acasă, în România.

Este vorba de un filmuleț în care îşi bate crunt copiii, o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 2 ani, în timp ce filmează cu telefonul mobil. Scenele violente au avut loc în satul Fântâni, judeţul Galaţi.

Femeia a povestit pentru observator.tv faptul că a plecat de acasă din cauza bătăilor primite de la cel care trebuia să protejeze familia. Aceasta spune că a avut o relație timp de opt ani cu bărbatul și că duminică va ajunge în România pentru a-și lua copiii. 

Citește și UK. O ROMÂNCĂ primește de la soț un VIDEO ȘOCANT. Își bate cu SĂLBĂTICIE copiii pentru a se RĂZBUNA pe ea (VIDEO)

„Era foarte violent cu mine, nu dădea în ei, nu dădea în ei înainte, doar ţipa sau aşa o palmă, dar în halul ăsta nu. În mine, da.. Era foarte violent, dar cu copiii nu. Am multe poze cum mă lovea, m-a tăiat, am fost internată, am fost la urgenţe”, a spus românca pentru sursa citată.

Totodată, femeia susține că soțul ei ar fi ucis o persoană și pentru asta ar fi făcut închisoare.

„Nu aş crede că poate să se îndrepte! Nu aş crede că poate să devină o altă persoană pentru că el a mai făcut aşa ceva şi l-am crezut. El a mai făcut puşcărie, a mai omorât o persoană. Tot aşa a mai fost însurat şi pe mama la femeia aia a omorât-o! L-am crezut pe el că a zis că nu este adevărat, dar la câte bătăi îmi dădea acum stau şi mă gândesc că este adevărat!”, a spus românca.

Ovidiu Popa, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Nistoreşti (Galaţi), care şi-a filmat cei doi copii în timp ce îi bătea fără milă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel