Marea Britanie. Luptătoare româncă de MMA, dată afară din sala de sport de soțiile colegilor după ce s-a apucat de OnlyFans

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Marea Britanie. Luptătoare româncă de MMA, dată afară din sălile de sport de soțiile colegilor cu care se antrena: „Am fost forțată ca să evit această dramă” FOTO: Instagram @aliceardelean
Marea Britanie. Luptătoare româncă de MMA, dată afară din sălile de sport de soțiile colegilor cu care se antrena: „Am fost forțată ca să evit această dramă” FOTO: Instagram @aliceardelean

Luptătoarea româncă de MMA din Birmingham, Alice Ardelean, a fost forțată să schimbe sălile de sport după ce soțiile și partenerele bărbaților cu care s-a antrenat s-au plâns de pagina ei OnlyFans. 

Alice Ardelean, în vârstă de 30 de ani, a deschis un cont OnlyFans pentru a-și finanța visul de a deveni luptătoare UFC (n.r. - Campionatul Ultimate Fighting, cea mai mare companie mixtă de promovare a artelor marțiale din lume, care găzduiește toți luptătorii de top în sport). Însă, postările ei i-au spulberat visul.

2. -imagine fara descriere- (marea-britanie--luptatoare-romanca-de-mma--data-afara-din-salile-de-sport-de-sotiile-colegilor-cu-care-se-antrena-am-fost-fortata-ca-sa-evit-aceasta-drama-5.jpg)

„Obișnuiam să mă antrenez la o sală de sport când am început OnlyFans”, a spus luptătoarea româncă de MMA din Marea Britanie pentru Daily Star. „Chiar am primit câteva mesaje de la soțiile de la colegii din sala de sport care spuneau `ești un nimic`. Le era teamă că soții lor se vor abona. Am fost forțată să tot schimb sălile de sport pentru a evita toată această dramă. În realitate, singurul motivul pentru care făceam OnlyFans era să pot plăti pentru echipamentul meu de antrenament, nutriționist și gimnastica din fiecare zi”.

Marea Britanie. O lege care punea în pericol românii, declarată ilegală: „Un număr foarte mare se confruntă cu cea mai gravă incertitudine”

 

Luptătoarea româncă de MMA câștigă în jur de 10.000 de lire sterline pe lună din postările ei OnlyFans

 

„Mă concentram doar pe treburile mele, dar ura era acolo. O parte din ură era și de la femeile din sală care se plângeau de mine. A fost jenant. Eu nu sunt aici să-ți iau iubitul sau soțul. Aceasta este doar treaba mea și nu m-am băgat niciodată în treaba altora. Nu sunt eu de vină dacă partenerul tău a fost sau nu pe OnlyFans-ul meu”, a mai spus românca.

3. -imagine fara descriere- (marea-britanie--luptatoare-romanca-de-mma--data-afara-din-salile-de-sport-de-sotiile-colegilor-cu-care-se-antrena-am-fost-fortata-ca-sa-evit-aceasta-drama-2.jpg)

Alice Ardelean câștigă în jur de 10.000 de lire sterline pe lună din postările ei OnlyFans, foarte departe de cei 600 de lire sterline pe lună pe care obișnuia să-i câștige în timp ce lucra ca ofițer de securitate. A fost o campanie frustrantă din 2022 pentru luptătoarea româncă de MMA, deoarece luptele ei pentru EFC din Africa de Sud și Battle Arena din Northampton au fost ambele anulate din cauza retragerii adversarilor ei.

Numărul românilor stabiliți în Marea Britanie a crescut de șase ori în ultimii zece ani

 

Alice Ardelean: „Am fost hărțuită pentru că eram puțin dolofană”

 

Alice Ardelean urmează să concureze pentru titlul EFC (n.r. - Extreme Fighting Championship) la greutatea paie în luna martie. Ea se află în prezent pe o serie de cinci lupte câștigătoare, oprind-o pe debutanta Jenny Line în mai puțin de un minut în martie anul trecut. Românca s-a luptat chiar și o dată cu actuala campioană UFC la greutatea paie Zhang Weili, ultima ei înfrângere venind din partea starului chinez.

4. -imagine fara descriere- (marea-britanie--luptatoare-romanca-de-mma--data-afara-din-salile-de-sport-de-sotiile-colegilor-cu-care-se-antrena-am-fost-fortata-ca-sa-evit-aceasta-drama-3.jpg)

Alice Ardelean se antrenează MMA de peste un deceniu și s-a apucat de sport după ce a fost hărțuită pentru greutatea ei. „Odinioară am fost hărțuită pentru că eram puțin dolofană. Am început să fac MMA în urmă cu aproximativ 12 ani pentru că băieții erau puțin agresivi și îmi era teamă că cineva o să-mi facă rău. Este foarte ciudat pentru că unii dintre bătăușii mei s-au abonat pe contul meu OnlyFans, ceea ce este amuzant”.

5. -imagine fara descriere- (marea-britanie--luptatoare-romanca-de-mma--data-afara-din-salile-de-sport-de-sotiile-colegilor-cu-care-se-antrena-am-fost-fortata-ca-sa-evit-aceasta-drama-4.jpg)

Harta roșie a țărilor europene, în pericol să fie înghițite de mare în acest secol. Zeci de orașe riscă să dispară până în 2100 - FOTO

 

----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel