Marea Britanie. Explicațiile unui ROMÂN care conducea băut și pe contrasens: „Cred că ASTA a fost problema mea“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 34 de ani a rămas fără permsi și fără o sumă importantă de lire sterline, după ce a fost surprins conducând băut pe partea cealaltă a drumului în Marea Britanie.

Tânărul Cosmin M., de 34 de ani, a rămas fără permis pentru 17 luni după ce a recunoscut că a băut la volan atunci când a apărut în fața Curții Magistraților din Tyneside de Sud.

În plus, tânărul șofer român are de plătit și o amendă de 692 de lire sterline, precum și alte sume suplimentare în valoare de 85 de lire sterline, respectiv 69 de lire sterline cu valoare complementară.

Concret, tânărul român, care locuiește în Birmingham, a fost reperat de polițiștii englezi după ce a condus pe contrasens  în Vine Place, Sunderland, pe 6 octombrie și a fost oprit. În plus, polițiștii au simțit că emana a alcool.  „Discursul lui era înclinat și ochii îi erau strălucitori”, au afirmat în instanță polițiștii.

El a fost testat cu aparatul etilotest și s-a dovedit că are 71 de micrograme de alcool pur în 100 de mililitri din aerul respirat, limita fiind de 35.

Românul s-a reprezentat singur în instanță și a declarat: „Cred că am fost pe partea greșită a drumului, pentru că în România conducem pe partea cealaltă a drumului. Cred că asta a fost problema mea”, a încercat el să se eschiveze.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel