Marea Britanie. Româncă, condamnată după ce a răpit o fetiță conațională. Aurelia a dus micuța la un cuplu care a abuzat-o ani la rând

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Aurelia S., o româncă în vârstă de 38 de ani, a fost condamnată, miercuri, la închisoare după ce a fost găsită vinovată de răpire, în Marea Britanie.

Potrivit procurorilor, Aurelia a ajutat la orchestrarea răpirii unei fetițe dintr-o casă de plasament în februarie 2021, înainte de a fi dusă să stea la Sheffield, un oraș în nordul Angliei, 

Sentința ei vine după ce Alexandru O., în vârstă de 20 de ani, Marius B., în vârstă de 19 ani, Virgil P., în vârstă de 41 de ani, o femeie de 39 de ani din Londra și un bărbat de 59 de ani din Slough au fost închiși pentru un total de 40 de ani de închisoare în luna aprilie.

Anglia. Fetiță româncă, abuzată și bătută de un conațional sexagenar și soția lui ani la rând. Pedeapsa exemplară primită

Fetița româncă a suferit „abuzuri sexuale de neînțeles” de la bărbatul de 59 de ani în decursul a cinci ani. Fetița a sosit în Anglia din România în anul 2015. Bărbatul de 59 de ani a violat-o pe fată „în mod repetat” în acești ani, inclusiv în duba lui și în propria casă. În timpul unui incident, când era mai mare, femeia de 39 de ani l-a încurajat pe bărbat să o agreseze pe fată și i-a dat ea însăși palme de trei ori.

 

Violatorul i-a recrutat pe români pentru a răpi fetița

 

La sfârșitul anului 2020, fata a scăpat în cele din urmă de casa ei din Slough printr-o fereastră. Fata s-a îndreptat spre gara Slough, traversând șinele de tren pentru a scăpa, unde a așteptat câteva ore înainte de a fi găsită de Poliție. A fost luată în plasament în noiembrie 2020, dar abia în ianuarie 2021 a povestit Poliției despre abuzul sexual pe care a suferit-o din partea bărbatului de 59 de ani.

Poliția i-a intervievat pe bărbatul de 59 de ani și pe femeia de 39 de ani în urma acestor acuzații. Atunci bărbatul și femeia au pus la cale un complot pentru răpirea fetiței, recrutându-i în ajutor pe Aurelia S., Virgil P., Alexandru O. și Marius B..

Tragedie în familia unor români stabiliți în Anglia: Fetița lor de numai trei anișori a murit subit: „Frumoasa Maia și-a desfăcut aripile”

Conform rechizitoriului, Marius B. a început o prietenie cu fata discutând cu ea online, în timp ce era izolată în îngrijire. Reading Crown Court a auzit cum Virgil P. urma să primească 2.000 de lire sterline pentru rolul său principal în organizarea răpirii.

La sfârșitul lunii februarie 2021, grupul s-a întâlnit în sud-estul Londrei, înainte ca Marius B. să o ademenească pe fată la Sheffield. Ea a fost cu grupul timp de 38 de ore.

 

Aurelia, condamnată la 4 ani pentru răpire

 

Aurelia S. a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru răpire.

Avocatul Crown Prosecution Service, Marc Thompson, a declarat: „Victima din acest caz a suferit ani de zile de abuz sexual de la un bărbat adult. Când a crezut că a găsit pe cineva în care să aibă încredere, el a adus-o înapoi la agresor. Această tânără a dat dovadă de multă curaj. Serviciul Procuraturii Coroanei se angajează să colaboreze cu poliția și să sprijine victimele acestor fapte îngrozitoare, astfel încât infractorii să poată fi aduși în fața justiției.

Marea Britanie. 27 români, ani de sclavie după ce au fost păcăliți cu un trai mai bun: „Un calvar"

Victima poate avea probleme să aibă din nou încredere în oricine, mai ales când se conectează cu alții online. Singura mea speranță este că întemnițarea răpitorilor și violatorului ei să o ajute să-și recapete un sentiment de siguranță și să aibă în sfârșit șansa de a trăi viața pe care o tânără o merită”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel