Mama care și-a opărit fetița de 1 an, condamnată pe viață: Micuța a murit în chinuri groaznice

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mama care și opărit fetița de 19 luni până la moarte a fost condamnată, ieri, la închisoare pe viață cu posibilitatea eliberării condiționate după minimum 21 de ani.

Magistrații au decis că femeia de 26 de ani și-a opărit în mod intenționat fetița provocându-i decesul. Judecătorul care a pronunțat decizia a susținut că a fost o crimă "atât de tragică" și că "micuța a murit în chinuri groaznice".

Amintim că fetița Gracie a fost găsită cu arsuri îngrozitoare pe corp după ce a fost opărită în casa ei din Mansfield, Notts. A fost dusă la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Mama lui Gracie le-a spus anchetatorilor că a lăsat o găleată cu apă fierbinte pe hol pentru curățenie. 

 

„Gracie ar fi continuat să sufere, a zăcut în agonie”

 

„Ai turnat o cantitate semnificativă de apă fiartă pe fața și corpul lui Gracie în timp ce ea era așezată într-un bazin cu apă la fel de fierbinte, provocându-i arsuri profunde pe cel puțin 65% din suprafața pielii. Din dovezile medicale reiese clar că acest lucru i-ar fi provocat lui Gracie chinuri groaznice, a ţipat de durere încercând să se elibere. Mai mult, moartea ei nu ar fi avut loc rapid; dimpotrivă, Gracie ar fi continuat să sufere, a zăcut în agonie aproximativ o oră sau chiar mai mult. Din orice motiv, în loc să soliciţi asistenţă medicalăd e urgenţă pentru Gracie, fapt ce i-ar fi putut salva viaţa, aţi stat până a murit apoi aţi cerut ajutor părinţilor care locuiesc pe aceeaşi stradă. Ulterior, toate încercările de a-i salva viața, atât de către paramedicii de la fața locului, cât și de către medicii de la spital, au fost inutile” a spus judecătorul.

Crowder a negat că şi-ar fi ucis fetiţa, dar a fost condamnată pentru crimă și a primit sentinţa de închisoare pe viaţă din partea judecătorui Baker.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel