O mamă şi-a opărit până la moarte fetiţa de un an şi jumătate. A lăsat-o să ţipe în agonie timp de o oră: „Aşa am găsit-o”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O mamă a opărit până la moarte pe fetița ei de 19 luni și a lăsat-o să țipe în agonie timp de o oră în timp ce „își acoperea urmele”, au aflat ieri judecătorii.

Micuța Gracie Crowder a fost declarată moartă la scurt timp după ce a fost dusă de urgență la spital, cu arsuri profunde care acopereau aproximativ 65% din corpul ei, în Mansfield, Nottinghamshire, Anglia.

Procuratura acuză că mama ei consumatoare de cocaină, Katie Crowder, și-a ucis copilul cu apă fierbinte acasă. Anchetatorii spun că apoi a petrecut următoarea oră „curățându-se” înainte de a o duce la casa părinților ei pe aceeași stradă.

Nottingham Crown Court a auzit că inculpatul părea „panicat”, în timp ce le-a spus lui Paul și Karen Crowder „că este moartă, că e moartă”.

 

„Nu știu, am găsit-o așa”

 

Procurorul Sally Howes QC a declarat după ce Gracie a suferit un stop cardiac, mama lui Crowder l-a întrebat pe acuzat „ce naiba ai făcut?” la care ea a răspuns „Nu știu, am găsit-o așa”.

Jurații au auzit-o pe acuzata în vârstă de 26 de ani că a spus polițiștilor că ea „curăța o mizerie de la cățeluș” și și-a găsit fiica cu fața în jos în baie, lângă o găleată.

Procuratura a declarat că un patolog de la Home Office a ajuns la concluzia că micuța ar fi strigat „energic” într-o astfel de situaţie şi ar fi fost auzită, nu ar fi stat în tăcere, suferind trimp de aproximativ o oră, îngropându-i femeii toate argumentele prin care încerca să iasă nevinovată din întreaga situaţie.

 

„Moartea fetiței nu a fost o moarte instantanee”

 

„Este cazul coroanei că puteți fi sigur că Gracie Crowder a fost ucisă de un act deliberat și ilegal de către mama ei”, a spus procurorul Howes.

„Moartea lui Gracie Crowder nu a fost o moarte instantanee. A agonizat cel puțin o oră înainte să moară. De ce a întârziat apelului după ajutor? Katie Crowder și-a acoperit urmele - știa ce a făcut. Se limpezea, se îndepărta, se gândea la un mod de a explica ce făcuse”, a mai adăugat Howes.

Procurorul a mai spus juriului că mama consumase cocaină întrucât în sângele ei, la patru ore după incident, a fost în concordanță cu faptul că inculpatul a luat drogul de clasa A în ora precedentă morții lui Gracie.

 

„Trebuie să o duc la creșă, nu primesc niciodată o pauză”

 

Inculpata făcuse comentarii despre fiica ei în trecut, spunând: „Trebuie să o duc la creșă, nu primesc niciodată o pauză”.

A fost arestată în spitalul King's Mill din Sutton-in-Ashfield, Notts, iar când a fost avertizată, Crowder ar fi spus: „Ce? Nu i-aș face niciodată rău”.

Crowder neagă o singură acuzație de crimă și procesul continuă, anunță The Sun.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel