Mai mulți polițiști români, cercetați disciplinar după ce au participat la un botez

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
petrecere_restaurant
petrecere_restaurant

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara a demarat o anchetă, în cadrul căreia mai mulți polițiști sunt cercetați disciplinar de Inspecția Internă. Oamenii legii au participat la un botez ce a avut loc, sâmbătă, într-un restaurant din Petroșani, municipiu care se află în scenariu roșu.

Conducerea I.P.J. Hunedoara a dispus efectuarea de cercetări disciplinare în cazul unor polițiști, participanți la un botez ce a avut loc, sâmbătă, la Petroșani. Evenimentul nu a fost suspendat deși localitatea se afla sub incidența unui scenariu roșu.

”Ofiţerii Biroului Control Intern urmează să stabilească dacă şi câţi poliţişti au participat la acest eveniment privat (botezul copilului unei familii de polițiști – n.r.) şi  să propună măsuri disciplinare, în cazul în care aceştia vor fi găsiţi vinovaţi. Ppnă în momentul de faţă s-a stabilit că, pe lângă mama copilului botezat, alți 12 agenţi de poliţie ar fi luat parte la eveniment”, a declarat, pentru Gazeta de dimineață, Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. Polițiștii cercetați sunt din aproape toate unitățile polițienești din Valea Jiului, scrie Gazeta de Diminieață.

Mama copilului, aflată în concediu maternal, este polițistă la Petroșani. Tatăl copilului este polițist la Aninoasa. Unchiul copilului, din partea mamei, este polițist la Hațeg. Toți trei sunt angajați în IPJ Hunedoara de prin 2017. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel