Mai mulți Moși Crăciuni "beți" au provocat haos după ce au rămas blocați într-un tanc pe un drum îngust din sat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Mai mulți Moși Crăciuni "beți" au provocat haos după ce au rămas blocați într-un tanc pe un drum îngust din sat / Foto: Captură video youtube
Mai mulți Moși Crăciuni "beți" au provocat haos după ce au rămas blocați într-un tanc pe un drum îngust din sat / Foto: Captură video youtube

"Moșii răi" au rămas blocați în timp ce conduceau un tanc pe străzile mici din Angarrack, în Cornwall, și au fost certați de săteni pentru că le-au blocat luminile de Crăciun.

Un grup de Moși Crăciuni bețivi s-au trezit pe lista răutăcioșilor atunci când au încercat să conducă un tanc printr-un mic sat de sărbători.

Mai mulți oameni i-au filmat pe Moșii Crăciunului comportându-se amuzant după ce se pare că s-au bucurat de prea mult "alcool de Crăciun".

 

Locuitorii au fost furioși când uriașa bestie metalică a rămas blocată în mijlocul străzii

 

Grupul de militari a coborât în pitorescul sat Cornish îmbrăcat ca Moș Crăciun într-un transportor blindat de epocă.

Clipul îi arată pe Moși Crăciuni care se chinuie să își mute vehiculul militar și care sunt certați pentru că încearcă să circule pe străzile înguste.

Unii dintre membrii grupului pot fi auziți în timp ce își îngăimă cuvintele și gesticulează sălbatic atunci când tancul a rămas blocat în satul Angarrack.

Un agent de circulație poate fi auzit certând Moșii și insistând că nu pot merge mai departe, relatează Cornwall Live.

"Nu puteți intra cu tancul, sunt mașini parcate acolo. Nu veți trece", i-a spus ea șoferului tancului arătând spre centrul satului.

 

Moș Crăciun pleacă în război

 

Iubitorii Crăciunului care au vizitat satul pentru a se bucura de luminile festive au văzut partea amuzantă a haosului provocat de "preluarea" Moșului.

"Ei bine, asta a fost plin de evenimente", a comentat o femeie pe rețelele de socializare.

"Un tanc al armatei, da, un tanc adevărat al armatei condus de mai mulți Moși Crăciuni în stare de ebrietate care încercau să ajungă la pubul din Angarrack și care au rămas blocați pe drum".

O altă persoană a glumit: "Le-am văzut pe toate acum. Un tanc condus de mai mulți Moși Crăciuni a încercat să intre în Angarrack a blocat intrarea în sat".

 

Mulți oameni au postat videoclipuri cu haosul creat de Moși Crăciunii amețiți

 

"De aceea nu am putut intra cu mașina în Angarrack", a spus o altă persoană, în timp ce o alta a răspuns: "Eram acolo când a sosit poliția și au închis drumul la scurt timp după aceea. Pun pariu că nu ați ghicit niciodată că acesta a fost motivul, totuși".

Lisa Charrd, care a filmat grupul în St Ives, a declarat: "Am văzut un grup de Moși Crăciun în St Ives: Era un grup de Moși Crăciuni în rezervor și toți erau foarte prietenoși și plini de bucurie de Crăciun. Au permis oamenilor să facă fotografii și au lăsat copiii să se uite înăuntru, tuturor le-a plăcut. Au fost niște tipi drăguți care au avut mult timp pentru copii."

Gail Willis, care a fost martoră la scena din Angarrack, a declarat că problema s-a agravat din cauza mașinilor parcate unde nu trebuie în sat.

"Noaptea trecută, un "tanc" a încercat să viziteze satul și a provocat haos pe Marsh Lane, lovind mașini și rămânând blocat. În cele din urmă, poliția a fost nevoită să închidă drumul până când a putut fi mutat", a spus ea, conform Mirror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel