Șoferii români de TIR, o primă victorie în căutarea lui Gheorghe: „Mașina a fost găsită în Italia de un alt coleg”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Zeci de șoferi de TIR s-au implicat în încercarea de a-l găsi pe colegul lor, Gheorghe Țănău, dispărut din data de 1 septembrie și au obținut o primă victorie: mașina acestuia a fost găsită în Italia de un coleg, iar autoritățile au fost alertate.

Anunțul a fost făcut de Ilie Matei, cunoscut ca Omul Șoselelor, pe rețelele de socializare. 

„Buna seara ! Ca sa va raspund tuturor celor care mi-ati dat 1 milion de msg simultan : Masina colegului Gheorghe Țănău a fost gasita in Italia de un alt coleg al nostru. Au fost anuntati carabinierii pentru a reusi sa il gasim si pe omul nostru.

Citește și Zeci de șoferi de TIR s-au implicat în găsirea colegului lor Gheorghe, tatăl a doi copii: „Microbuze spre Italia au luat la rând parcările”

Nu va pot raspunde tuturor si va rog sa asteptam pana cand autoritatile il vor gasi pe om. Deocamdata doar masina a fost gasita! Mulțumesc pentru implicare si sustinere! Revin cu informatii!”, a scris Ilie Matei pe pagina de Facebook.

 

Gheorghe este tatăl a doi copii

 

Gheorghe Țănău are 42 de ani și este tatăl a doi copii. Bărbatul a plecat, luni, spre Italia la volanul un autoturism marca Volkswagen Passat, de culoare neagră, cu numere de Prahova.

Gheorghe Țănău, de loc din comuna Seciu, aflată lângă municipiul Ploiești, județul Prahova, lucrează ca șofer de TIR pentru o firmă italiană.

Ultima dată când a vorbit la telefon cu familia lui a fost în noaptea de luni spre marți și, după spusele lui, se afla la intrarea pe teritoriul Ungariei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel