Zeci de șoferi de TIR s-au implicat în găsirea colegului lor Gheorghe, tatăl a doi copii: „Microbuze spre Italia au luat la rând parcările”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Zeci de șoferi de TIR s-au implicat în încercarea de a-l găsi pe colegul lor, Gheorghe Țănău, dispărut din data de 1 septembrie.

Ilie Matei, cunoscut drept Omul Șoselelor, face din nou apel la români 

„Mii de multumiri colegilor nostri din cele 2 microbuze plecate ieri din Romania spre Italia care benevol au luat la rand toate parcarile din Ungaria si Slovenia in speranta de a gasi masina sau pe colegul nostru disparut saptamana trecuta marti pe cand se afla in drumul lui spre job catre firma de transport italiana.

Inca nu exista informatii noi in acest caz, ba mai mult de atat, Politia Ploiesti a avut ieri "rugamintea" la membrii familiei sa ii țină si pe ei la curent daca apar noutați pt ca procedurile in asemenea cazuri sunt f.greoaie.

Vreau sa intreb si eu ca om,ca si cetatean roman daca mai exista cineva sănătos la cap in acest aparat de Stat ??

Acest om este cetatean roman, este a 9a zi de la disparitie si in continuare absolut nimeni nu poate afla locatia telefonului sau sa se verifice camerele de trafic pt a se reface traseul VW Passat B6 negru cu nr de inmatriculare PH 78 TPM .

Pe absolut nimeni nu intereseaza soarta acestui om si disperarea familiei care plange pe holurile Politiei Ploiesti, sectia V.Lupu ...

Probabil se asteapta ca Iisus Hristos sa vină si sa elucideze cazul sau disparutul sa ii sune pe stimatii domni de la Politie si sa se anunte ca a fost gasit !!!!

Familia a trimis mailuri catre toate reprezentantele #MAE din Budapesta, Lubliana si Trieste...absolut nimeni nu a raspuns. Multumim frumos maretului aparat birocratic romanesc !! Sunteti minunati ...si degeaba in acelasi timp !!

Chiar nu intelege nimeni ca poate pt omul asta orice minut conteaza ? Nu intelege nimeni ca familia aia este in "coma" de 9 zile asteptand un semn despre sotul si tatal Ghe.Tănău ??", a scris Ilie Matei pe pagina de Facebook.

Gheorghe Țănău are 42 de ani și este tatăl a doi copii. Bărbatul a plecat, luni, spre Italia la volanul un autoturism marca Volkswagen Passat, de culoare neagră, cu numere de Prahova. Gheorghe Țănău, de loc din comuna Seciu, aflată lângă municipiul Ploiești, județul Prahova, lucrează ca șofer de TIR pentru o firmă italiană. Ultima dată când a vorbit la telefon cu familia lui a fost în noaptea de luni spre marți și, după spusele lui, se afla la intrarea pe teritoriul Ungariei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel