„M-am gândit la ceea ce îmi lipsea și nu m-am putut abține”. Un șofer român de TIR din Belgia, gesturi necuvenite în fața unor copii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un șofer român de camion, în vârstă de 50 de ani, care s-a masturbat lângă copii într-o stație de autobuz din Gent, Belgia, riscă șase luni de închisoare. El s-a prezentat în instanță ieri: „Mi-e rușine de ceea ce am făcut”.

Șoferul român de camion a fost văzut într-o stație de autobuz la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an masturbându-se în fața a doi copii. Poliția a fost anunțată apoi și a reușit să-l rețină pe bărbat o jumătate de oră mai târziu.

La început, șoferul camionului a fost foarte încăpățânat și a lovit un ofițer cu rolele în stomac. În timpul interogatoriului, bărbatul a declarat că nu și-a văzut soția de mult timp. „M-am gândit la ceea ce îmi lipsea și nu m-am putut abține”, a spus el.

Românul a spus joi în fața instanței că îi este rușine de ceea ce a făcut. „Îmi pare rău”, a spus șoferul român de mai multe ori. Bărbatul riscă o pedeapsă de șase luni de închisoare și amenda minimă de 208 euro.

 

Vezi și 

 

Belgia. Un român riscă să ajungă la închisoare, după ce a comis trei furturi în aceeași zi. Avocatul: "Îi era foame!"

 

Un român în vârstă de 44 de ani riscă să ajungă trei luni de închisoare și să plătească o amendă de 800 de euro, după ce a furat parfumuri și mâncare. 

Potrivit publicației Nieuwsblad, primul furt a fost comis pe 8 octombrie, în jurul orei 13:30, atunci când M.L. a fost prins într-o parfumerie Ici Paris XL. Imaginile camerelor de supraveghere au arătat cum a îndepărtat dispozitivul de alarmă de la un flacon de parfum, iar apoi l-a băgat în buzunar.

Câteva ore mai târziu, a prădat același magazin, de data aceasta cu un însoțitor. Au furat parfumuri mărcile Armani și Hermes cu o valoare totală de 300 de euro.

Cei doi au continuat ulterior într-un magazin Delhaize. Românul a fost prins în flagrant când a vrut să iasă fără să plătească mâncare în valoare de 131 de euro pe care o introdusese într-o pungă. Angajații magazinului au reușit să-l oprească.

După ce i s-au arătat imaginile filmate de camerele de supraveghere, românul a mărturisit toate faptele.

"Pur și simplu caută o viață mai bună. Îi era foame!", a spus avocatul său în instanță.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel