Ludovic Orban: "Parlamentarii PNL vor vota la vedere împotriva moțiunii de cenzură"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Parlamentarii PNL vor vota la vedere împotriva moțiunii de cenzură, a anunțat, luni, liderul partidului, Ludovic Orban. el a mai spus că liderii grupurilor parlamentare ale PNL vor negocia cu ceilalți deputați și senatori să voteze împotrivă. 

"Obiectivul fundamental al PNL în materie de alegeri locale e să pună în practică voința majorității zdrobitoare a cetățenilor care își doresc o alegere democratică a primarilor. Obiectivul PNL este acela de a împiedica adoptarea moțiunii de cenzură. Am luat decizia ca parla PNL să fie prezenți în plen și să voteze la vedere împotriva moțiunii de cenzură", a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că liderii grupurilor parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și Senat au fost mandatați să poarte negocieri, inclusiv cu parlamentari indendenți, pentru a-i convinge că este "extrem de benefic pentru România" ca sistemul de alegeri al primarilor în două tururi să fie adoptat.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi citită, luni, în Parlament, Executivul fiind acuzat de încălcarea principiilor democratice, prin asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi. "Matematic avem 232 de voturi", a anunțat Marcel Ciolacu, adică ar mai trebui un vot.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel