Ludovic Orban bate ORRAZUL PSD: "Nu vă e ruşine să vorbiţi despre românii care pleacă la muncă după ce i-aţi alungat?"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Aglomerația din vămi a fost unul dintre motivele de dispută dintre PSD și premierul Ludovic Orban, chemat, luni, în Parlament, să dea explicaţii cu privire la măsurile luate în timpul stării de urgenţă. Parlamentarii PSD i-au reproşat premierului că a exportat muncitori sezonieri.

Parlamentarii PSD l-au acuzat pe Ludovic Orban că a exportat muncitori sezonieri în timpul stării de urgenţă.

Deranjat de acuzaţii, premierul a amintit de milioanele de români care au plecat în străinătate în timpul guvernărilor anterioare.

„Mă aşteptăm să se vrobească despre economie. Din păcate nu s-a vorbit. Se vede că nu înţelegeţi nimic din UE. UE înseamnă libertatea de circulaţie a oamenilor, a ideilor, a mărfii. Nu vă e ruşine să vorbiţi despre românii care pleacă la muncă că şi muncitori sezonieri, acum, câteva mii de muncitori sezonieri, după ce aţi alungat milioane de români, plecaţi exasperaţi de guvernările voastre, în care aţi călcat în picioare speranţa oricărui român. Îmi e greu să trec peste această obrăznicie”, a spus Ludovic Orban, în plenul Camerei Deputaţilor.

Ludovic Orban a fost chemat în faţa Parlamentului pentru a da explicaţii cu privire la măsurile luate în timpul stării de urgenţă.

Subiectul nu a putut să fie dezbătut, însă, prea mult, din cauza jignirilor şi contrazicerilor dintre opozanţii Guvernului şi liberali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel