Ludovic Orban: "Viorica Vasilica, produsul lui Dragnea. Aproape un rebut "

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ludovic Orban a declarat, luni, că premierul Viorica Dăncilă este un produs sută la sută al lui Liviu Dragnea, unul de slabă calitate, fiind „aproape un rebut”. 

"Doamna Dăncilă este un produs sută la sută a lui Liviu Dragnea şi al tipului de politică practicat de Liviu Dragnea în Teleorman. Oricât ar încerca să se dezică de Liviu Dragnea, oricât ar încerca să arate că este altfel decât Liviu Dragnea, Vasilica Viorica Dăncilă nu este altceva decât un produs al lui Liviu Dragnea, cu toate metehnele, cu toate slăbiciunile şi, din păcate, un produs de slabă calitate, aproape un rebut.

Şi Orlando e tot produsul lui Dragnea. Să ne aducem aminte că Orlando executa la foc automat comenzile lui Darius Vâlcov care veneau de la Liviu Dragnea. Orlando şi-a pus semnătura pe Ordonanţa 114, care este o catastrofă legislativă şi care a reprezentat un atentat la economie, la sistemul financiar bancar, la zona zona energetică la Pilonul II de pensii. Acum şi Orlando văd că este european, nu are nicio legătură cu Dragnea, nu are nicio legătură cu Vâlcov", a precizat Ludovic Orban, la postul de televiziune B1, citat de Agerpres.

 

Orban: "Dăncilă, produsul lui Dragnea. un rebut"

 

Preşedintele PNL a criticat faptul că Eugen Orlando Teodorovici li s-a adresat social-democraţilor prezenţi la Congresul partidului de la sfârşitul săptămânii trecute spunându-le acestora că alocarea de fonduri ţine de "voinţa şi putinţa" ministrului de Finanţe şi câştigând astfel funcţia de preşedinte executiv al PSD.

Citeşte şi: Denise Rifai: "Asta e ZIUA ZILELOR! UAU! Parcă am fi cei mai bogaţi din lume!"

"Ăsta e modul de a guverna al PSD-ului şi el pleacă din celebra frază a lui Mischie, baronul de Gorj, prototipul baronului, care a rămas celebru prin afirmaţia: 'Banii sunt în pixul meu'. Asta a spus şi Teodorovici: nu Suciu are banii în pixul lui, ci banii sunt la mine şi la premier", a opinat Orban.

Liderul PNL a mai afirmat că PSD se află într-un proces de cosmetizare "perfidă şi mincinoasă", deoarece toţi membrii actualei echipe din conducerea partidului sunt oameni puşi în funcţie de fostul preşedinte al social-democraţilor Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Rareș Bogdan, despre un conflict cu preşedintele Klaus Iohannis: "Nu spun mai mult"

"Procesul acesta de cosmetizare pe care îl încearcă de vreo două-trei săptămâni toată garnitura care a fost pusă în funcţie şi care exercită puterea ca urmare a faptului că au fost puşi în funcţie de Dragnea, este o operaţiune perfidă, mincinoasă, prin care de fapt ei încearcă să fardeze toate bubele pe care le au de la Liviu Dragnea şi care, după părerea mea, nu are cum să ţină", a menţionat Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel